Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Με ρεκόρ συμμετοχών ο 17ος δρόμος αγώνας δρόμου Καλαμάτας

AGONAS-KALAMATAS-29-04-17


Αυτό που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην Καλαμάτα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Κόσμος, πολλές εκατοντάδες άνθρωποι, παιδιά, νέοι, μεγάλοι, κορίτσια, γυναίκες, αγόρια, άνδρες, αθλητές, φίλοι του αθλητισμού, θεατές, εθελοντές, διοργανωτές… Όλοι πέρασαν υπέροχα στον 17ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, όπου το νήμα στα 10 χιλιόμετρα έκοψε πρώτος ο δρομέας του Παναθηναϊκού Χρήστος Παπούλιας, στις γυναίκες η Ελένη Θεοδωρακοπούλου, στα 10 χιλιόμετρα δυναμικού βαδίσματος ο Κώστας Αποστολόπουλος, ενώ έγινε και ο παιδικός αγώνας των 2 χιλιομέτρων. Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο να βλέπεις να τρέχουν μπαμπάδες και μανάδες με τα παιδιά τους, φίλοι, συγγενείς, ο βουλευτής, ο αστυνομικός διευθυντής, ο δημοτικός σύμβουλος… Και φέτος λοιπόν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας πήρε άριστα για τη διοργάνωση που ανέλαβε, την οποία αυτή τη φορά αφιέρωσε στο Σύλλογο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Καλαμάτας…

TSETSEKOS-TERMATIZEI-29-04-17.jpgΚάθε χρόνο καταρρίπτεται το ρεκόρ συμμετοχών στον Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας. Αυτό έγινε και χθες και συγκεκριμένα έτρεξαν περισσότεροι από 1.500 αθλητές, φίλοι του αθλητισμού και παιδιά. Όλοι υπογράμμισαν τη συμβολή των δεκάδων εθελοντών ώστε ο αγώνας να σημειώσει τόση επιτυχία. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές, η διαδρομή επίσης ευνοϊκή για καλές επιδόσεις και πράγματι οι επιδόσεις ήταν καλύτερες σε σύγκριση με πέρσι.
AGONAS-KAL-EKKINHSH-10-29-04-17.jpgΚαι η φετινή μεγάλη επιτυχία του Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας έδειξε ότι η Καλαμάτα είναι πόλη που αγαπάει τον αθλητισμό αλλά και ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει αγαπηθεί και από πάρα πολλούς αθλητές από πολλές περιοχές της Πελοποννήσου και όχι μόνο, που έρχονται κάθε χρόνο για να τρέξουν.
AGONAS-KALAMATAS-29-04-17.jpgΟι πρώτοι στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων είναι οι Χρήστος Παπούλιας, Κυριάκος Συμιριώτης, Νικόδημος Νικολακέας, Στέφανος Σερεμέτης, Χρήστος Τσοχαντάρης και Νίκος Πονηρέας και οι πρώτες γυναίκες είναι η Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Κωνσταντίνα Μάρκου, Γωγώ Πουλοπούλου, Ευθυμία Αλέξη, Σταυρούλα Μπάκα και Βασιλική Μπάκα.
Στ.Μ.
PAPOULIAS-CHR-29-04-17.jpg
Ο πρώτος του αγώνα Χρήστος Παπούλιας

THEODORAKOPOULOU-E-29-04-17.jpg
Η Ελένη Θεοδωρακοπούλου τερματίζει πρώτη 

AGONAS-KALAMATA-MAMA-PAIDI-29-04-17.jpg

AGONAS-KALAM-XRONOMETR-29-04-17.jpg

TSETSEKOS-G-AGORAS-KAL-29-04-17.jpg

AGONAS-PAIDI-29-04-17.jpg

AGONAS-KATALAMATA-TERMA-PAIDI-29-04-17.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button