LifestyleΤοπικά Νέα

Με συμμετοχές… από Φιλιατρά και Γαργαλιάνους το νέο ερωτικό reality του ΑΝΤ1 Game of Love

Το Game of Love, ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Μαΐου με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο και με τη συμμετοχή 14 παικτών.

Το Game of Love, ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται. Τι θα δούμε; Παίκτες έτοιμους για όλα, «στο παιχνίδι σχέσεων», με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €. Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις πολλές. Αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, flirt και ερωτισμός στο full.

Ανάμεσα στους 14 παίκτες βρίσκονται και δύο «δικά» μας παιδιά, πρόκειται για τον Παναγιώτη Μητσάκο με καταγωγή από τους Γαργαλιάνους και την σύντροφό του Στεφανία, καθώς και τον Γιάννη Λεβεντάκη, με καταγωγή από τα Φιλιατρά, επίσης με την συντρόφό του Μικαέλα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:

O Παναγιώτης Μητσάκος είναι 27 ετών. Είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ (υδραυλικός), ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μοντέλο, μπάρμαν και υποδοχή σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας.  Στο παρελθόν έχει  κάνει διάφορα επαγγέλματα, έχει ασχοληθεί με το waterpolo σε επίπεδο πρωταθλητισμού δούλεψε ως προπονητής κολύμβησης για δύο χρόνια και έπαιζε στον Νηρέα Χαλανδρίου και στον Ποσειδώνα Ιλισίων μέχρι τα 18 του. Δηλώνει εργασιομανής και ανθεκτικός στη σκληρή δουλειά και την πίεση.  Από μικρή ηλικία, έχει επιλέξει να είναι ανεξάρτητος. Έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, εμπιστεύεται  τους ανθρώπους και πολλές φορές έχει απογοητευτεί, αλλά όπως λέει  «όσο ζεις μαθαίνεις». Αγαπάει πολύ την οικογένειά του που αποτελεί πρότυπο για την μελλοντική του οικογένεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ:

Ο Γιάννης Λεβεντάκης είναι 31 ετών επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά και έχει προβληθεί αρκετές φορές στον τύπο για τις δράσεις του. Μότο του είναι ότι αν δεν τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ η ζωή δεν περνάει!

 

https://www.youtube.com/watch?v=_UQYevUbnvA

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button