Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Μια ξεχωριστή…Βιβλιοθήκη στα Φιλιατρά!

 

13


Το μικρό πλην όμορφο και δημιουργικό περίπτερο-Βιβλιοθήκη έχει στηθεί στην πόλη των  Φιλιατρών από τον Μάιο του 2016. Διαθέτει λογής λογής βιβλία για τους μικρούς του φίλους αλλά και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη !

Τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού είχαν αυτήν την πρωτοποριακή ιδέα, να μεριμνήσουν με αγάπη για τις τέχνες και καλαισθησία για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής Βιβλιοθήκης, η οποία θα φιλοξενεί δεκάδες βιβλία εντελώς δωρεάν απλά με τη συνεισφορά  όλων μας.  Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όραμά τους σε μια κατά τ’ άλλα δύσκολη οικονομικά εποχή, όπου χρειάζεται λίγο παραπάνω από ένα καθημερινό χαρτζιλίκι για να αποκτήσει κάποιος ένα καλό βιβλίο. Οι κάτοικοι της πόλης έχουν αγκαλιάσει με θέρμη αυτήν την προσπάθεια και τα μέλη του Ομίλου και οι εθελοντές  της βιβλιοθήκης είναι ιδιαίτερα ευγνώμονα γι’ αυτό. Ωστόσο, φιλοδοξούν να προσεγγίσουν και αναγνωστικό κοινό από τις όμορες περιοχές, προκειμένου να διατηρηθεί η ουσιαστική επαφή με το βιβλίο.

Η Βιβλιοθήκη βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της πλατείας (έναντι Δημαρχείου). Το χειμερινό και ισχύον  ωράριό της είναι κάθε Σάββατο στις 11:30-13:00 μ.μ. Αξίζει μια δοκιμή, ώστε να βρει κανείς το βιβλίο της αρεσκείας του. Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Για νέα και δράσεις της Δανειστικής Βιβλιοθήκης επισκεφθείτε  την Σελίδα μας στο facebook: Δανειστική Βιβλιοθήκη Φιλιατρών  περί βιβλίων  https://www.facebook.com/peripterovivliothiki/

 Εκ των εθελοντών Ο. Δ. Π

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button