Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Μια όμορφη μουσική βραδιά από τη Φιλαρμονική των Γαργαλιάνων!

 

DSC00740


Απολαυστική και ποιοτική βραδιά για πλήθους κόσμου!

Η καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής των Γαργαλιάνων είναι μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες εκδηλώσεις του καλοκαιριού και κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου που γεμίζει την κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων. Χθες βράδυ ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων και η Φιλαρμονική ετοίμασαν μια γλυκιά και ζεστή βραδιά και παρουσίασαν κομμάτια από γνωστές όπερες και κομμάτια από τη σύγχρονη ελληνική μουσική ενώ καταχειροκροτήθηκε από το κοινό των Γαργαλιάνων!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής κ. Σωτήρης Αλεξόπουλος υπό τις οδηγίες του Αρχικουσικού, και πολύ αγαπητού στο κοινό των Γαργαλιάνων, Πάνου Βλάχου. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους μουσικούς έπαιξαν ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών Παναγιώτης Φωτεινέας και ο Αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Πύλου Γιάννης Σταθόπουλος!

Η Φιλαρμονική των Γαργαλιάνων ανανεώνει το ραντεβού με το φιλοθέαμον κοινό στην αυριανή καλοκαιρινή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στη Μαραθόπολη, στον προαύλιο χώρο του ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρα.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button