Αθλητικά

ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στα πέναλτι έχασαν οι παίδες την πρόκριση στους “8”

Στο γήπεδο του Ζευγολατιού Κορινθίας σταμάτησε η φετινή πορεία της μικτής παίδων Μεσσηνίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Η Μεσσηνιακή ομάδα ηττήθηκε στα πέναλτι με 4-3 από την Αιτωλοακαρνανία και ενώ το κανονικό ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 2-2. Ετσι η Μεσσηνία συνεχίζει στην προημιτελική φάση μόνη με τη ομάδα των νέων, που την περασμένη εβδομάδα απέκλεισε τη Χίο.

Οι παίδες του Νομού μας έκαναν μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο όπου ανέτρεψαν το σκορ, αλλά η Αιτωλοακαρνανία ισοφάρισε και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α’ μέρος με αυτογκόλ του Σκοπέτου, όταν από μακρινό γέμισμα η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος η Μεσσηνία ισοφάρισε με τον Κούκα και με τον ίδιο παίκτη πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-1). Μετά από δύο λεπτά όμως και πάλι από στημένη φάση (κόρνερ) και σύγχυση στην άμυνα και αφού η μπάλα πέρασε από τρεις ποδοσφαιριστές, η Αιτωλοακαρνανία ισοφάρισε. Ετσι όλα κρίθηκαν στη “ρώσικη ρουλέτα”, με τη Μεσσηνιακή ομάδα να στέκεται άτυχη και να γνωρίζει την ήττα – αποκλεισμό με 4-3.

Ευστόχησαν οι Παπανικολόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Μούζος και αστόχησαν οι Σκοπέτος (άουτ), Λάσκαρης και Σάλα (απέκρουσε ο γκολκίπερ). Στον αντίποδα ο Λάππας απέκρουσε δύο πέναλτι, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να δώσει την πρόκριση στη Μεσσηνιακή ομάδα.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Πάτρας, Μπαγιάτης, Ζαβερδάς, Μπραζιώτης (56’ Κουντούρης) Προδρομίτης, Τσουγκρής (56’ Αυγέρης), Κραμποκούκης (56’ Ρουπάνης), Σατρατζέμης, Κοκόσης, Ταράσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Λάππας, Λάσκαρης, Παυλής (82’ Μπουρίκας), Παπαθεοδωρίδης, Σάλα, Τσουμάνης (56’ Δολαπτσής) Παπανικολόπουλος, Σκοπέτος, Ηλιόπουλος (56’ Αντωνόπουλος), Μούζος, Μπομπότσι (56’ Κούκα).

notosport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button