Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Μπαλαρίνες από την Τριφυλία με το Russian Ballet Theater

5c6ca192c4c53b450fc651447f1935ca_L


Για δεύτερη χρονιά φέτος, μικρές μπαλαρίνες από τη Σχολή Χορού «House of Dance» της Κυπαρισσίας θα συμμετέχουν στην παράσταση του φημισμένου Russian Ballet Theater «Η ωραία κοιμωμένη», που θα δοθεί την Κυριακή το βράδυ στο Κάστρο της Καλαμάτας.

Δέκα μικρές χορεύτριες της σχολής θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να βρεθούν πάνω στην ίδια σκηνή με διάσημους χορευτές και να χορέψουν μαζί τους. Ηδη το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν πυρετωδώς τη χορογραφία τους και χθες έκαναν την τελευταία τους πρόβα πριν βρεθούν στο πλάι των μεγάλων χορευτών.

Ιδιαίτερη όμως είναι η χαρά και για τη δασκάλα χορού της σχολής Σούζαν Γκάραρντ, που μίλησε στην «Ε» για αυτή τη συμμετοχή: «Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχουμε και είναι μια πολύ ωραία εμπειρία για τα παιδιά. Είναι πιο δύσκολη η χορογραφία φέτος, και χρειάστηκαν δύο μήνες να κάνουμε προπόνηση για να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Πιστεύω ότι στα παιδιά αρέσει και είναι ένα πραγματικό κίνητρο να ζήσουν αυτή τη μεγάλη εμπειρία. Θα δουν τους επαγγελματίες δίπλα τους, πώς κινούνται στη σκηνή, πώς προετοιμάζονται, πώς κάνουν τις πρόβες τους… Ετσι καταλαβαίνουν και τα ίδια τα παιδιά πόση σημασία έχουν οι πρόβες. Το πιο ωραίο είναι ότι θα κλείσουν την παράσταση μαζί τους, θα κάνουν την υπόκλιση μαζί. Εγώ από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που μπορώ να προσφέρω κάτι τέτοιο στα παιδιά εδώ».

Οι νεαρές μπαλαρίνες που θα συμμετάσχουν είναι οι: Αναστασία Γαλανοπούλου, Χαρά Παναγιωτοπούλου, Νατάσα Φραντζή, Ευγενία Αντωνοπούλου, Παναγιώτα Καράμπελα, Κωνσταντίνα Μυρτώ Δημοπούλου, Αθανασία Βλάχου, Σωτηρία Γεωργοπούλου, Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, Μανωλία Παπαδοπούλου.

Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button