Αθλητικά

«Μπαμ» από ΠΑΟ με Έλληνα παικταρά – Με αυτόν θα φτιάξει ομαδάρα – Επένδυση που φέρνει… χρυσάφι

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού εμπλέκεται τελευταία σε διάφορα σενάρια κι ένα απ’ αυτά τον φέρνει ως βασικό στόχο της Σπάρτα Πράγας.

Μάλιστα, όπως διέρρευσε, η ομάδα της Τσεχίας δίνει μέχρι και 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα άσου, ένα ποσό που αποτελεί «ταβάνι» για τα οικονομικά της δεδομένα του συλλόγου και που, βεβαίως, δεν μπορεί να «συγκινήσει» τους «πράσινους», αλλά και τον παίκτη σαν επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Όπως, άλλωστε, έκαναν γνωστό και πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής «δεν πωλείται» και αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για να χτιστεί γύρω του η νέα ομάδα.

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, άλλωστε, δε θέλει να αποχωρήσει από το Τριφύλλι. Θα το είχε κάνει, αν το επιθυμούσε, από το περασμένο Γενάρη, όταν υπήρχε η επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ και ο… Ολυμπιακός που του «έκλεινε» το μάτι.

Ο Έλληνας άσος βλέπει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και θα σκεφτόταν τη μεταγραφή μόνο αν προέκυπτε μια σούπερ προσφορά από κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα και ειδικά από την Ιταλία που αποτελεί τον μεγάλο του όνειρο.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο μάνατζερ του θέλει αρχικά να ανανεώσει το συμβόλαιό του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό, με ενδεχομένως αυξημένες αποδοχές. Θα επιδιώξει, δηλαδή, η πλευρά του παίκτη να υπογράψει νέα, καλύτερη συμφωνία, σε μια κίνηση που θα φανερώνει και την αφοσίωση του ποδοσφαιριστή στο σύλλογο.

Μία εξέλιξη, βεβαίως, που είναι πολύ πιθανή, μιας και από την ΠΑΕ βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο της ανανέωσης του αρχηγού της ομάδας, προκειμένου να τον «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Τριφυλλιού και που στο μέλλον μπορεί να φέρει στην ομάδα πολλά έσοδα.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button