Αθλητικά

«Μόνο ένας του ΠΑΟ χωρά στην ΑΕΚ – Δεν θα ξεβρακωθούμε – Γιατί δεν μπούκαρε ο Τίγρης;»

Σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα βγει νικήτρια από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δεν θα σταθεί τίποτα εμπόδιο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Νίκος Σταθόπουλος.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Ένωσης μίλησε στο sportdog.gr για το αθηναϊκό ντέρμπι και σχολίασε τη χρονική συγκυρία που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες.

«Η ΑΕΚ είναι σε καλύτερη μοίρα και πρέπει να κερδίσει. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα», τόνισε και δήλωσε ότι η ισοπαλία που πήρε ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη δεν τον φοβίζει.

«Μόνο ο Κουρμπέλης»

«Η ΑΕΚ έχει ανεβασμένη ψυχολογία και είναι καλύτερη. Θα κρατήσει το μηδέν. Δεν θα ξεβρακωθεί, επειδή θέλει σώνει και καλά το αποτέλεσμα. Ένα γκολ, για να μην πω παραπάνω, θα το κάνει σίγουρα και θα κερδίσει. Όλα είναι υπέρ της. Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα. Αν μπει γρήγορα γκολ όλα θα αλλάξουν. Δεν είναι ικανός να χτυπήσει την ΑΕΚ. Έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη αλλά και ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλύτερη μοίρα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού όταν περάσει το σαραντάλεπτο, τρέχω εγώ γι’αυτούς. Πόσοι χωράνε από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ; Μόνο ο Κουρμπέλης. Οπότε η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει», ανέφερε.

Μπορεί το Τριφύλλι να φαντάζει αδύναμο η παρουσία του συνόλου του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει εντυπωσιάσει τον κιτρινόμαυρο βετεράνο. «Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει κάποιους μικρούς που έπρεπε να τους χρησιμοποιήσει γρηγορότερα. Έπαιρνε τουρίστες και τώρα αποδεικνύεται ότι τα παιδάκια αυτά ανταποκρίνονται», υπογραμμίζει ο παλιός άσος που αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα την περίοδο 1965-1974 και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (1967-68, 1970-71) και ένα Κύπελλο (1965-66).

«Ευτυχώς που μπερδεύτηκε η FIFA»

Ο Νίκος Σταθόπουλος θεωρεί ότι τα γεγονότα που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο…«… είναι για γέλια. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Ευτυχώς που μπερδεύτηκε η FIFA. Ελπίζω να ισχύσουν οι τιμωρίες και να μην πάνε στο μισό και χαριστούνε πάλι», ειπε εκδηλώνοντας τον φόβο του μετά την απόφαση που δικαίωνε τον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό, η οποία βγήκε ξημερώματα Κυριακής, πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Όλα τα φοβάμε. Δεν είναι σοβαρά αυτά που συμβαίνουν. Αφού τα δεχόμαστε ως Έλληνες; Να μην πάει κανείς στο γήπεδο να δω τι θα κάνουν», πρόσθεσε και θυμήθηκε τα παλαιότερα χρόνια όπου το ποδόσφαιρο ήταν ρομαντικότερο και ίσως ελκυστικότερο.

«Προσπαθούσε η κάθε ομάδα να πάρει τον καλύτερο. Όσοι έρχονταν έπαιζαν. Λίγοι δεν έπαιζαν, όχι όπως τώρα που τους βγάζουν άχρηστους σε δύο μήνες. Είναι μετρημένοι οι παίκτες που ήρθαν στην ΑΕΚ και δεν έπαιξαν. Άλλα τα χρόνια τότε. Όσο πας πιο πίσω τόσο καλύτερα είναι. Τώρα δεν μπορούν να ντριμπλάρουν ένα παίκτη. Τώρα το ποδόσφαιρο έχει γίνει πιο δυνατό. Αλλά ο Μέσι δεν ντριπλάρει; Άλλοτε παίζει με τη μία και άλλοτε περνάει παίκτη. Όπως θέλει παίζει. Ο Αζάρ το ίδιο. Οι παίκτες που έχουν ικανότητα παίζουν όπως θέλουν. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο το έχουν υποβαθμίσει οι παράγοντες. Υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Γι’αυτό… υπερεκτιμούν παίκτες. Εκεί είναι όλη η ιστορία», ανέφερε.

Το ΟΑΚΑ πάντως δεν θέλει να το δει ούτε ζωγραφιστό. «Δεν πηγαίνω γιατί δεν μου αρέσει το γήπεδο. Θέλω να πάω, αλλά το ΟΑΚΑ με απωθεί. Όταν γίνει το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια κάθε μέρα εκεί θα είμαι».

«Ο Μελισσανίδης γιατί δεν μπήκε;»

Ο παλιός ποδοσφαιριστής στο τέλος κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις από πλευράς ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι οι Ασπρόμαυροι μιλούν για αδικία και κλοπή τίτλου. «Ο ΠΑΟΚ έχει λόγους να φωνάζει, λόγω Σαββίδη. Έχει πάρει τα ηνία, γι’ αυτό και… σπρώχτηκε σε πολλά ματς. Πέρσι πήραν το Κύπελλο με γκολ-οφσάιντ. Μπήκε ο Μελισσανίδης μέσα; Με παραμύθι το πήραν. Στο ματς της Τούμπας ο Μάτος, ενώ έχει κάρτα, πατά παίκτη της ΑΕΚ στο στομάχι, εσκεμμένα. Δεν τον αποβάλλει. Τι παράπονα έχουν μετά; Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Απλώς οι άνθρωποι έχουν κόμπλεξ. Κάποτε ανεβαίναμε στη Θεσσαλονίκη, παίζαμε με τους παιχταράδες του ΠΑΟΚ. Κερδίζαμε ή χάναμε, ήμασταν αγαπημένοι. Πήραν το πρωτάθλημα γιατί είχαν καλύτερη ομάδα. Φέτος δεν είχαν καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Τι να κάνουμε; Η ΑΕΚ αν δεν είχε και τους τραυματισμούς δεν νομίζω τώρα να… μιλούσαμε», κατέληξε ο Νίκος Σταθόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button