Αγροτικά

Νέα παράταση έως 20/2 για την υποβολή φακέλων για τη Μεταποίηση

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, η καταληκτική ηµερομηνία για την υποβολή των φυσικών φακέλων υποψηφιότητας για τις ανωτέρω δράσεις είναι η 20η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 και κανένας φυσικός φάκελος υποψηφιότητας δεν θα γίνει δεκτός πέραν της ηµεροχρονολογίας αυτής.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση για την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των φυσικών φακέλων υποψηφιότητας των αιτήσεων στήριξης για τις δράσεις 4.2.1 και 4.2.2 του υπομέτρου 4.2 του ΠΑΑ αφορά:

Υποµέτρο 4.2: «Στήριξη για επενδύσεις στη µεταποίηση, εµπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων» ∆ράση 4.2.1: «Μεταποίηση, εµπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων µε τελικό προϊόν εντός του Παραρτήµατος Ι της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (γεωργικό προϊόν).

∆ράση 4.2.2: «Μεταποίηση, εµπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων µε τελικό προϊόν εκτός του Παραρτήµατος Ι της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (µη γεωργικό προϊόν).

Σε συνέχεια της 2285/112754/25-10-2017 1 ης τροποποίησης και αντικατάστασης της 756/46257/27-04- 2017 1 ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη ∆ράση 4.2.1 του Προγράµµατος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» και της 2286/112759/25-10-2017 2 ης τροποποίησης και αντικατάστασης της 1338/68195/23-06-2017 1 ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη ∆ράση 4.2.2 του Προγράµµατος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020», σας γνωρίζουµε ότι η καταληκτική ηµεροχρονολογία για την υποβολή των φυσικών φακέλων υποψηφιότητας για τις ανωτέρω δράσεις είναι η 20η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 και κανένας φυσικός φάκελος υποψηφιότητας δεν θα γίνει δεκτός πέραν της ηµεροχρονολογίας αυτής.

Οι φάκελοι θα κατατίθενται στη ∆ιεύθυνση Προγραµµατισµού και Επιχειρησιακών Προγραµµάτων του ΥΠΑΑΤ, Σκαλιστήρη 19 και Πατησίων 207Α – γραφείο 203.

Δείτε ολόκληρη την απόφαση εδώ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button