Αθλητικά

Νέα πειθαρχική δίωξη της Euroleague σε Γιαννακόπουλο

Λίγες ώρες πριν το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των play offs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ στη, η Euroleague ξεκινά νέα πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με ένα από τα σενάρια να αναφέρει μέχρι και τον δια βίο αποκλεισμό του επικεφαλής της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αφορμή για την κίνηση αυτή αποτέλεσαν τόσο τα νέα ποσταρίσματα στο Instagram κατά του Τζόρντι Μπερτομέου όσο φυσικά και η προσωπική του δήλωση, μετά το τέλος του τρίτου ματς της σειράς, όπου χαρακτήρισε «αποτυχημένο και άχρηστο υπάλληλο» τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργανώτριας Αρχής, την οποία -όπως σημείωσε- κατάντησε… «Τσιρκολίγκα».

Απομένει να φανεί τι θα επιφέρει αυτό το νέο επεισόδιο στην κόντρα Γιαννακόπουλου και Euroleague (Μπερτομέου, πιο συγκεκριμένα), η οποία μαίνεται το τελευταίο διάστημα, με το «τριφύλλι» να φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, σε διοργάνωση της FIBA, το Basketball Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button