ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Νέα φωτιά στην παράνομη χωματερή στο Αλιμάκι Κυπαρισσίας [εικόνες]

Νέα αναστάτωση για τους κατοίκους της περιοχής των Ραχών, στο Αλιμάκι Κυπαρισσίας, μετά την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στη νέα χωματερή.

Στο σημείο έσπευσαν υδροφόρα και χωματουργικά οχήματα του Δήμου Τριφυλίας, με την φωτιά να κοπάζει περίπου στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας. Ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε λόγω των ούριων ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Στο σημείο βρέθηκαν σήμερα το πρωί και δύο πυροσβεστικά οχήματα της Π/Υ.

 

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό τα απορριμματοφόρα του δήμου δεν μπορέσαν να προσεγγίσουν σήμερα το πρωί την χωματερή για να αδειάσουν τα απορρίμματα από τα απορριμματοφόρα.

H περιοχή όπως τονίζουν οι κάτοικοι έχει επιβαρυνθεί μετά την αποκατάσταση του παλιού χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων αλλά περισσότερο από την νέα παράνομη χωματερή δίπλα στον ίδιο χώρο που δημιουργήθηκε χωρίς αδειοδότηση.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές του περασμένου Μαρτίου η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε καταλογίσει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον Δήμο Τριφυλίας για τον παράνομο  σκουπιδότοπο, με το φάκελο να διαβιβάζεται εκτός από τις αρμόδιες υπηρεσίες και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button