Αθλητικά

Νέο εξωπραγματικό deal από Σαββίδη – Τινάζει την μπάνκα και αφήνει άφωνο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ευρωπαϊκού μεταγραφικού «παζαριού» είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος εξτρέμ πραγματοποιεί «μαγικές» εμφανίσεις στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατασαράι, με αποτέλεσμα το όνομά του να έχει προσελκύσει πολλούς «μνηστήρες», ακόμα και μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως είναι η Μίλαν με την Ίντερ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, όντως ο πρώην άσος του Δικεφάλου του Βορρά βρίσκεται στο «στόχαστρο» κορυφαίων συλλόγων και, μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση στην «πιάτσα» ότι ο 27χρονος εξτρέμ μπορεί να πάρει αυτό το καλοκαίρι μία μεταγραφή έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Υπάρχει δε η αίσθηση στην αγορά, ότι αν η Γαλατασάραϊ στεφθεί φέτος πρωταθλήτρια (είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία), η τιμή του παίκτη θα εκτοξευθεί και μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 15 εκατ. ευρώ! Μιλάμε, βεβαίως, για ένα υπέρογκο ποσό, ειδικά αν σκεφτούμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνιζόταν μόλις πριν λίγους μήνες στη Super League και, φυσικά, δεν είχε δείξει ότι θα είχε τόσο εντυπωσιακή εξέλιξη στην καριέρα του.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα έχουν κάθε λόγο να «πανηγυρίζουν», καθώς ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη ύψους 20%, το οποίο θεωρείται πολύ μεγάλο και το οποίο «αναγκάζει» την τουρκική ομάδα να κυνηγήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά για τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι, κάτι που αναλογικά συμφέρει και τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αν και εφόσον, δηλαδή, η Γαλατασαράϊ πουλήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ (μοιάζει εξαιρετικά ρεαλιστικό αυτή τη στιγμή), ο ΠΑΟΚ θα βάλει άμεσα στα ταμεία του περί τα 4 εκατ. ευρώ, χρήματα, τα οποία θεωρούνται εξωπραγματικά για τα ελληνικά δεδομένα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button