Αθλητικά

Να κάνει το πρώτο βήμα προς το Final 4

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι των play offs της Ευρωλίγκας και μοναδικός στόχος (21:15, Novasports 1) είναι η νίκη και διατήρηση του πλεονεκτήματος στην Ελλάδα.

Οι ομάδες προετοιμάστηκαν, κατέστρωσαν τα πλάνα τους και πλέον ρίχνονται στο παρκέ για να παλέψουν για την πρώτη νίκη.

Η ομάδα του Τσάβι Πσκουάλ είναι πανέτοιμη για τον μεγάλο αγώνα και ο Καταλανός προπονητής έχει την χαρά να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» δεν έχουν προβλήματα, το ΟΑΚΑ πρόκειται να… βράζει και άπαντες θέλουν να κάνουν το 1-0 και να φύγει το άγχος του πρώτου παιχνιδιού από τους ώμους τους.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει πολύ καλά που έρχεται. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της δείχνουν ότι ξέρουν τη δυναμική του κλειστού του Αμαρουσίου και είναι προετοιμασμένοι στον υπέρτατο βαθμό.

Η ισπανική ομάδα ταξίδεψε τελικά χωρίς τον Γιουλ, κάτι που είναι γνωστό από την αρχή της σεζόν, αλλά και χωρίς τον Καμπάτσο, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στον Λάσο, αφού ο Αργεντινός γκαρντ είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στην κανονική διάρκεια με 8,4 πόντους 4,8 ασίστ και 11,1 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι «ετοιμοπόλεμοι», με τον Ντόντσιτς να ηγείται της προσπάθειας της ομάδας του και τη Ρεάλ να γνωρίζει ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να πάρει την πρώτη νίκη και να αλλάξει τα δεδομένα που ξεκινάει η σειρά. Άλλωστε, και ο Λάσο δεν έκρυψε την σκέψη του για το 0/4 που έχει η ομάδα του όταν ξεκινάει τα play offs χωρίς να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button