ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Η αξιολόγηση και το συνταξιοδοτικό στη συνέλευση των εργαζομένων

602b2f8541cb1e2f138aaf5c7a159ca2_L


Η αξιολόγηση και το συνταξιοδοτικό ήταν τα κύρια θέματα της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου.

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις που υπάρχουν και σε ό,τι αφορά τις αξιολογήσεις αποφάσισαν να απέχουν από αυτές.

Αναφερόμενος στα συγκεκριμένα ζητήματα ο κ. Γιαννάκος σημείωσε: «Ενημερώσαμε για την υπηρεσιακή αξιολόγηση για την οποία έχουμε κηρύξει απεργία-αποχή, γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την δημοσιονομική και πολιτική αξιολόγηση και θα είναι εφαλτήριο για δυσμενείς υπηρεσιακές και μισθολογικές εξελίξεις για τους δημοσίους υπαλλήλους. Για το συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό η κυβέρνηση οδηγεί τις συντάξεις σε προνοιακά επιδόματα καταργώντας την προσωπική διαφορά και δικαιώνοντας το συνδικαλιστικό κίνημα όταν προέβλεπε ότι ο νόμος του κουμουνιστή Κατρούγκαλού είναι πρόσχημα».

Στην ίδια κατεύθυνση και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου με την πρόεδρο του συλλόγου Ξένια Στρατικοπούλου να τονίζει: «Θα ακολουθήσουμε τη γραμμή της ΠΟΕΔΗΝ, θα απέχουμε από την αξιολόγηση. Τη Δευτέρα το πρωί θα μαζέψουμε όλες τις αξιολογήσεις. Αν δεν συσταθούν τα υπηρεσιακά να βάλουν διευθυντές με αξιολόγηση και μετά προϊστάμενους με αξιολόγηση ώστε να είναι άξιοι να μας αξιολογήσουνε δεν θα μπούμε σε καμία διαδικασία αξιολόγησης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button