Τοπικά Νέα

Νυχτερινές παγίδες για αυτοκίνητα στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Φιλιατρών

Διερχόμενο όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές

Λακούβες «κρατήρες» από τις οποίες κινδυνεύουν μηχανάκια και αυτοκίνητα «ξεφύτρωσαν» για ακόμη μια φορά στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Φιλιατρών, στο ύψος της παραλίας του Λαγκουβάρδου!

Μερικές από αυτές είναι πραγματικά πολύ μεγάλες και πολύ επικίνδυνες. Είναι απαράδεκτο, κεντρικοί δρόμοι γεμάτοι κίνηση να έχουν αυτή την εικόνα και μάλιστα να γίνονται επικίνδυνοι στο να καταστραφούν οχήματα και να τραυματιστούν πολίτες.

Μάλιστα στο πολύ επικίνδυνο μικρό γεφύρι (… αυτό το γεφύρι που ακόμη περιμένουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες διαπλάτυνσης) υπάρχουν δύο μεγάλοι κρατήρες που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τη διέλευση των οχημάτων.

Η Περιφέρεια πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην επιδιόρθωση αυτών των κατεστραμμένων κομματιών του οδοστρώματος. Και δυστυχώς ανάλογες εικόνες δεν βλέπουμε μόνο στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και κατά μήκος των επαρχιακών δρόμων και μέσα σε χωριά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button