Αθλητικά

Ξανά ερυθρόλευκος ο Κέβιν Μιραλάς, επιστρέφει σήμερα το βράδι

Στις 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν τα καλύτερα Θεοφάνεια αφού μετά από ραντεβού στην Αγγλία με τους ανθρώπους την Εβερτον έφτασαν σε οριστική συμφωνια. Ο Μιραλάς θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Για να γίνει αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρειάστηκε να κάνει οικονομική υπέρβαση. Η μεταγραφή, που ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο με την καταβολή της οψιόν αγοράς, θα στοιχίσει συνολικά 9 εκατομμύρια ευρώ γεγονός που αποδεικνύει ότι ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επιθυμεί διακαώς την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου τίτλου.

Ο ίδιος ο Μιραλάς, όπως είχε καταγράψει το Contra.gr, ήθελε όσο τίποτα να επιστρέψει. Ακόμα και το Σάββατο 2-3 ώρες πριν κλείσει το deal έλεγε στους εν Ελλάδι φίλους του ότι όλα πάνε πολύ καλά και ότι θα προκύψει οριστική συμφωνία όπερ και εγένετο!

Ως γνωστόν, ο Μιραλάς λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον Πειραιά (2010-2012). Οι σχέσεις πάθους λοιπόν θα συνεχιστούν και εν έτει 2018…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button