Τοπικά ΝέαΧώρα

Ξεκινά σήμερα η αρχαιότερη Εμποροπανήγυρη της Μεσσηνίας στην Χώρα

 

Καταγραφή1


Η Αρχαιότερη Εμποροπανήγυρη της Μεσσηνίας στην Χώρα του δήμου Πύλου – Νέστορος θα αρχίσει φέτος αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 (βράδυ) και θα λήξει στις 22 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Κυριακή (βράδυ).

Η Εμποροπανήγυρη θα ανοίξει με την καθιερωμένη Θρησκευτική Τελετή Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος και των Αγίων Λειψάνων του Πολιούχου Χώρας Νεομάρτυρα Αγίου Δημητρίου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – Κεντρική Πλατεία – Ναϊδριο Αγίου
Κωνσταντίνου , σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ώρα 18:30, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος
του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου εις τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χώρας.
Ώρα 19:30, Λιτανεία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου δια των κεντρικών οδών της Χώρας και άφιξη στο Ναϊδριο του Αγίου Κωνσταντίνου στο χώρο της Εμποροπανήγυρης.

Λόγω του πανηγυριού, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας ενέκρινε τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας στην οδό Στρατηγοπούλου και την εκτροπή των οχημάτων από την οδό Αγίου Δημητρίου προς την οδό Νέστορος και στη συνέχεια στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου προς Πύλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button