Εκπαίδευση

Οι τρείς πρώτοι μαθητές από τον ΓΕΛ Φιλιατρών

 

12


Η αγωνία πήρε τέλος για πολλούς μαθητές που είδαν τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων αναρτημένους στα λύκεια της χώρας. Κάποιοι από αυτούς ξεπέρασαν και τις δικές τους προσδοκίες.

Το gargalianoionline.gr βρήκε και συνομίλησε με τους πρώτους αποφοίτους της Γ’ Λυκείου Φιλαιτρών, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 18.000 μόρια.

Στη λίστα βρίσκονται οι:

Φουντά Μαρία – 18.385 μόρια
Άρης Βέννος – 18.370 μόρια
Αναστασία Γριβοκωστοπούλου – 18.090 μόρια

 


Φουντά Μαρία

1

 

Η Μαρία Φουντά, η οποία συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο ΓΕΛ Φιλιατρών, με 18.385 μόρια, δήλωσε ικανοποιημένη ενώ πρόσθεσε πως δεν περίμενε να έχει τόσο υψηλή βαθμολογία. Η επιλογή της είναι τα παιδαγωγικά και με τα μόρια που συγκέντρωσε φαίνεται να πετυχαίνει τον στόχο της!


Άρης Βέννος

2

 

Ο Άρης Βέννος με 18.370 μόρια έχει αποφασίσει πως θα ακολουθήσει το δρόμο του Ηλεκτρολόγου – Μηχανολόγου, σχολίασε όμως αρνητικά το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων.


Αναστασία Γριβοκωστοπούλου

3

 

Η Αναστασία Γριβοκωστοπούλου με 18.090 μόρια πλησίασε την “καψούρα” της και μεγάλη της αγάπη, όπως ανέφερε η ίδια, η οποία δεν είναι άλλη από την Ψυχολογία!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button