LifestyleΤοπικά Νέα

Οι Sisterhood.Κ μιλούν στο “Gargalianoionline” και μας αποκαλύπτουν τα “hot” μέρη που συχνάζουν κάθε καλοκαίρι [εικόνες]

Μια διαφορετική Κυριακάτικη βόλτα σε Χρυσή Ακτή, Λαγκούβαρδο, Μπάρλα, Βοϊδοκοιλιά κ.α.

Δυο λόγια για τις Sisterhood.K

 

Είναι οι αγαπημένες μας bloggers,είναι αδερφές και έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν γιατί είναι τα κορίτσια της “διπλανής πόρτας”.Έχουν φανατικό κοινό που τις ακολουθεί πιστά και με τις καλοκαιρινές τους εικόνες μας ταξιδεύουν σε πανέμορφα μέρη που μας αποκαλύπτουν εδώ!

Στο blog τους (www.sisterhoodk.gr) μας δείχνουν τις ιδιαίτερες στυλιστικές τους προτάσεις,γράφουν για μόδα,ομορφιά και μας μαθαίνουν πως να φτιάχνουμε χειροποίητες δημιουργίες.

 

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι έχουν καταγωγή από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας,αγαπούν πολύ τον τόπο καταγωγής τους και μιλούν στο “Gargalianoi on line” για τα “άγνωστα” hot spots του Δήμου Τριφυλλίας που πρέπει οπωςδήποτε να επισκεφτείς!

“Ερχόμαστε κάθε καλοκαίρι και παρότι έχουμε κάνει διακοπές σε πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού πάντα καταλήγουμε και λέμε πως #santinmessiniadenexei

Το εξοχικό μας βρίσκεται μέσα σε έναν ελαιώνα κοντά στην παραλία Χρυσή Ακτή-Μάτι οπότε μπορείς να καταλάβεις πως αυτή είναι και η αγαπημένη μας παραλία!Και όχι μόνο δική μας,καθώς δεν είναι τυχαίο πως το ξενοδοχείο “Costa Navarino” χτίστηκε σε αυτήν την ακτογραμμή.

Εδώ λοιπόν,στα μέρη μας τα αγαπημένα,χαλαρώνουμε πραγματικά,διασκεδάζουμε,συναντάμε τους παιδικούς μας φίλους και κάνουμε τα ωραιότερα μπάνια στα πιο καθαρά και κρυστάλλινα νερά του κόσμου!”

Εάν λοιπόν θελήσεις να κάνεις και εσύ διακοπές στην Μεσσηνία θα προτείναμε να επιλέξεις να μείνεις στην Μαραθόπολη καθώς τριγύρω και σε κοντινές αποστάσεις θα βρεις υπέροχες παραλίες,καλό φαγητό και θα γνωρίσεις όμορφους,φιλόξενους ανθρώπους….”

SISTERHOOD.K HOT SPOTS

*Παραλία Μάτι-Χρυσή Ακτή

Στήσε την ομπρέλα σου στην χρυσή άμμο,κάνε τις ωραιότερες βουτιές στα καταγάλανα νερά και απόλαυσε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα ever!
Τεράστια ακτογραμμή με 2 oργανωμένα beach bars όπου μπορείς να απολαύσεις το φαγητό ή τον καφέ σου στην ξαπλώστρα.
*Παραλία Λαγκούβαρδος

Εξωτική παραλία,με μεγάλα κύματα συνήθως και ιδανική για surfers.Μια οργανωμένη γραφική παραλία με ωραία αύρα και μοντέρνα αισθητική!We vote Lagkou…
*Παραλία Μπάρλας
Γαλαζοπράσινα νερά και σπηλιές για εξερεύνηση.Βάλε μάσκα,ανακάλυψε τον βυθό,κάνε βουτιές από τα βράχια και νιώσε για λίγο παιδί.
*Παραλία Ρωμανός

Φημίζεται για τους εξαιρετικούς φυσικής ομορφιάς αμμόλοφους,την ψιλή χρυσή άμμο και τα super beach bars.
*Νήσος Πρώτη
 
Παίρνεις καραβάκι από το λιμάνι της Μαραθόπολης και σε 10 λεπτά βρίσκεσαι απέναντι στο νησάκι Πρώτη.Στην μικρή παραλία Βουρλιά θα κάνεις το ωραιότερο μπάνιο του καλοκαιριού.
*Βοϊδοκοιλιά

Διάσημος γραφικός κόλπος με αμμόλοφους.Δεν είναι οργανωμένη παραλία αλλά αξίζει να πας…

 

SISTERHOOD.K TIPS

*Για βραδινές βόλτες μπορείς να πας στο γραφικό χωριό Μάραθο να φας φρέσκο ψαράκι ή να πιεις το ποτό σου.
*Στην Γιάλοβα μπορείς να περπατήσεις στον πεζόδρομο,να χαζέψεις στα τουριστικά μαγαζιά και να φας εξαιρετικούς μεζέδες.
*Βγάλε την ωραιότερη insta photo στα βράχια κάτω από το “Camping Proti” όπου έχει στηθεί και εξέδρα για να κάνεις τις βουτιές ή το μπάνιο σου.

 

*Φόρεσε καπέλο,γυαλιά και αθλητικά παπούτσια και κάνε εκδρομή στους καταρράκτες Νέδα ή στο Πολυλίμνιο και κάνε το πιο δροσερό μπάνιο στο ποτάμι που θα σου μείνει αξέχαστο.Δεν φαντάζεσαι την αναζωογόνηση που θα νιώσεις στην επιδερμίδα σου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button