Τοπικά Νέα

Οκτώ προσλήψεις μόνιμων εφοριακών στη Μεσσηνία- Όλη η προκήρυξη

01eforia


Από το  Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1Γ/2017, που αφορά στην πρόσληψη 548 ατόμων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Σύμφωνα με την προκήρυξη, πρόκειται για μόνιμες θέσεις εφοριακών ΠΕ και με πτυχίο Νομικής, εφοριακών και τελωνειακών ΠΕ με Διοικητικά – Οικονομικά πτυχία, καθώς και εφοριακών και τελωνειακών ΠΕ με πτυχίο Στατιστικής. Η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά την κατανομή των θέσεων, για τη Μεσσηνία αναμένεται να γίνουν προσλήψεις οκτώ ατόμων, στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής όπως η κεντρική υπηρεσία της ΑΑΔΕ, οι ειδικές αποκεντρωμένες υπηρεσίες και το τελωνείο.
Οι υποψήφιοι ανάλογα με τη θέση που ενδιαφέρονται να καλύψουν θα πρέπει να κατέχουν και τον αντίστοιχο τίτλο σπουδών. Για παράδειγμα, για τη θέση των εφοριακών ή τελωνειακών ΠΕ με Διοικητικά – Οικονομικά πτυχία, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα από τμήματα όπως αυτό της Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας ή Δημόσιας Διοίκησης ή Δημοσίων Οικονομικών ή Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Πάντως, θα πρέπει να διευκρινιστεί πως για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, αλλιώς δε θα γίνονται δεκτά για τις αντίστοιχες θέσεις.
Στα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα συγκαταλέγονται η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή στα αντικείμενα της επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών Διαδικτύου, καθώς και η καλή γνώση αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button