Τοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι δημοπρασίες για καντίνες και ξαπλώστρες στην Τριφυλία

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί οι πλειοδοτικές δημοπρασίες για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού σε θέσεις Natura του Δήμου Τριφυλίας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας δεν υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, για τις θέσεις Σεργιάνι, Καρτελάς, Οικισμός Αϊ Γιαννάκη και Βουνάκι δεν εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι, ως εκ τούτου θα επαναληφθούν οι δημοπρασίες.

Στη θέση Χρυσή Άμμος – Μάτι, για ομπρέλες και ξαπλώστρες σε χώρο 500 τ.μ., η τιμή εκκίνησης ήταν 1.000 ευρώ με μοναδικό ενδιαφερόμενο τον Σταύρο Ζόμπολο, ο οποίος πήρε και τη θέση. Στη θέση Μπούκα στην Ελαία, για καντίνα, με τιμή εκκίνησης 1.000 ευρώ, εξεδήλωσε ενδιαφέρον μόνο ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο οποίος είναι ο πλειοδότης για την συγκεκριμένη θέση.

Τέλος, όσον αφορά τις δύο θέσεις στο Στόμιο, 15 τ.μ. για καντίνα με ελάχιστη προσφορά 3.000 ευρώ και 500 τ.μ. για ομπρέλες και ξαπλώστρες με ελάχιστη προσφορά 1.000 ευρώ, εξεδήλωσε ενδιαφέρον μόνο ο Δημήτρης Σουρέτης, ο οποίος είναι ο πλειοδότης για την συγκεκριμένη θέση.

Η καταβολή του ανταλλάγματος, όπως διευκρινίζει ο Δήμος Τριφυλίας στην ανακοίνωσή του, θα γίνει ως εξής: α) Το ποσό για το 2018 θα καταβληθεί ολόκληρο με την υπογραφή της σύμβασης και β) το ποσό για το 2019 θα καταβληθεί έως τις 31 Μαρτίου 2019 (30% υπέρ του Ελληνικού ∆ημοσίου και 70% υπέρ του δήμου).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button