ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ομιλία για τα κόκκινα δάνεια στους Γαργαλιάνους

 

3


Ενημερωτική ομιλία για τα «κόκκινα» δάνεια και τους τρόπους προστασίας των δανειοληπτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια Ημερίδας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εμπόρων και Βιοτεχνών Γαργαλιάνων σε συνεργασία με το κίνημα «Υπέρβαση», με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών επί του θέματος και την παρουσίαση νομικών και πολιτικών προτάσεων, για τη λύση του κεντρικού αυτού προβλήματος της Ελληνικής Οικονομίας. Στην Ημερίδα, επίσης, πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις, από το γραμματέα του δικτύου «Υπέρβαση» κ. Στέφανο Κουλουμπή, όπως και από τη Δικηγόρο κα. Μελίνα Μπάχλα, δικαστική πραγματογνώμων και τραπεζική διαμεσολαβήτρια του κινήματος «Υπέρβαση».

Ο κ. Στέφανος Κουλουμπής είναι Υπεύθυνος στο Γραφείο του Πειραιά και Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, είναι μέλος της Διοικούσης Επιτροπής και Ιδρυτικό Μέλος του Κινήματος. Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Κουλουμπής πρωταρχικός στόχος, είναι να γλυτώσουν τις κατασχέσεις χιλιάδες Έλληνες πολίτες και παράλληλα να κουρευτούν τα δάνειά τους κατά 70% έως και 80%. Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Εδώ αναπτύσσεται ένα ολόκληρο σκεπτικό. «Από την στιγμή που οι ελληνικές τράπεζες δίνουν σε ξένα funds κουρεμένα τα ελληνικά δάνεια κατά 70%, 80% και 60%  θα πρέπει να κάνουν τα ίδια σε κάθε ένα ξεχωριστό πολίτη.

Κοινή διαπίστωση των ακροατών ήταν ότι, η  παρουσίαση του θέματος ήταν όχι μόνο ενημερωτική αλλά και πολύ χρήσιμη, καθώς έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που τους απασχολούν. Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους ακροατές και δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις από τους ομιλητές.

5

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button