Αθλητικά

«Ονειρική νύχτα για Μανωλά – Διαλύθηκε η Μπάρτσα»! (ΦΩΤΟ)

Όπως είναι λογικό, η πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα με γκολ του Κώστα Μανωλά έχει προκαλέσει… χαμό στην Ιταλία, αλλά και προβληματισμό στην Ισπανία για την εικόνα των “μπλαουγκράνα”.

Τα ιταλικά και τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για “ονειρική βραδιά για Τζέκο, Ντε Ρόσι και Μανωλά”, ενώ άλλα παραδέχονται πως η Μπαρτσελόνα άξιζε τον αποκλεισμό.

Η Gazzetta να αναφέρει: «Ονειρική νύχτα για τη Ρόμα με Τζέκο, Ντε Ρόσι και Μανωλά», ενώ η Corriere dello sport γράφει: «Εκθαμβωτική Ρόμα, η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο έκανε φοβερή επιστροφή και νικώντας 3-0 την Μπαρτσελόνα του Μέσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αντίθετα στην Ισπανία κάνουν λόγο για «πτώση της αυτοκρατορίας». Αυτό είναι και ο τίτλος της μαδριλένικης Marca η οποία συμπληρώνει: «Η Ρόμα έβαλε τρία γκολ και άφησε την ομάδα του Βαλβέρδε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ».

Παράλληλα η As αναφέρει: «Ιστορικό χτύπημα για την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βαλβέρδε συνετρίβη στη Ρώμη με μία ασυνήθιστη εμφάνιση. Τζέκο, Ντε Ρόσι και Μανωλάς δούλεψαν για το θαύμα, επιστρέφοντας από το 4-1 του πρώτου αγώνα».

Από την πλευρά της Καταλονίας η Mundo Deportivo σημειώνει: «Οι μπλαουγράνα μένουν εκτός Ευρώπης αφού κατακλύστηκαν στη Ρώμη, σε ένα ματς που κατέληξε σε απίστευτη επιστροφή της Ρόμα». Και η Sport βρίσκεται στο ίδιο πνεύμα: «Η Μπάρτσα διαλύθηκε στη Ρώμη, η ομάδα του Βαλβέρδε άξιζε τον αποκλεισμό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button