Αθλητικά

Οργή στον Πειραιά, τι ετοιμάζει ο Μαρινάκης μετά τη διακοπή – Γιατί περιμένουν να πάρουν τον τίτλο!

Μεγάλο δίλημμα φαίνεται πως έχουν στον Ολυμπιακό για τα αν πρέπει να τελειώσει ή όχι αυτό το πρωτάθλημα. Καθόλου τυχαία άλλωστε, στην επίσημη θέση που εξέδωσαν οι Ερυθρόλευκοι σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέρουν ότι σκοπεύουν να τοποθετηθούν συνολικά στο άμεσο μέλλον για όλα όσα συμβαίνουν, προσπαθώντας να διατηρήσουν μια πιο ψύχραιμη στάση στην παρούσα στιγμή…

Στον Ολυμπιακό περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση του δικαστή της ΕΠΟ στην έφεση τους για την πρωτόδικη αφαίρεση τριών βαθμών για τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ και σίγουρα, αν δεν δικαιωθούν θα εξαπολύσουν… μύδρους προς κάθε κατεύθυνση.

Αλλωστε, η υπομονή και η κατανόηση στον Πειραιά έχουν εξαντληθεί προ πολλού και παραμένει άγνωστο το πώς θα αντιδράσουν στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι αισθάνονται δικαιωμένοι για όσα κατήγγελλαν όλο το προηγούμενο διάστημα και επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο.

Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι η κυβέρνηση με τις επιλογές και τις αποφάσεις της εγκατέστησε την πλήρη ασυδοσία και την ατιμωρησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν άνθρωποι, που υποτίθεται τους είχε αποβάλλει προ πολλού ο χώρος, όπως είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος ή ο Αχιλλέας Μπέος.

Στο Λιμάνι πιστεύουν πως αυτές οι εξελίξεις ήταν μάλλον αναμενόμενες, από τη στιγμή που βγήκε στις τηλεοπτικές κάμερες ιδιοκτήτης ΠΑΕ και δήλωσε ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ «είναι δικός μας», χωρίς να ανοίξει… ρουθούνι και να μην ξεσηκωθεί το σύμπαν.

Ασφαλώς και ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να χαρίσει τίποτα σε κανέναν, πόσο μάλλον έναν τίτλο πρωταθλητή, όμως οι Πειραιώτες έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτηρίζουν ως «ντροπή και παρωδία» κόντρα στην αισθητική της κυβέρνησης, που το διαφημίζει ως «το πιο δίκαιο και συναρπαστικό των τελευταίων ετών».

Στον Πειραιά θεωρούν ότι δεν μπορεί να λογίζεται ως δίκαιο και συναρπαστικό ένα πρωτάθλημα το οποίο κρίνεται κάθε βδομάδα στις δικαστικές αίθουσες, τα ντέρμπι του δεν ξεκινούν ή δεν τελειώνουν και τα φάουλ εκτός περιοχής καταλογίζονται πέναλτι.

Σε αυτό το πρωτάθλημα, όπως λένε στο Λιμάνι, ο Ολυμπιακός δικαιούται να φωνάζει πως θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον τρεις περισσότερους βαθμούς (δύο έξτρα από το πέναλτι-εφεύρεση με τον ΠΑΟ και έναν ακόμα από το καθαρό φάουλ το Γιακουμάκη στον Μποτία), ενώ οι αντίπαλοι του πολύ λιγότερους μια και έχουν ευνοηθεί σκανδαλωδώς σε μεγάλο αριθμό αγώνων.

Ακόμα κι έτσι, ο Ολυμπιακός παραμένει ολοζώντανος στο κυνήγι του τίτλου, αρκεί όπως υποστηρίζουν στον Πειραιά να μην εξαφανιστεί και η τελευταία ικμάδα λογικής και δικαιοσύνης στην τρέχουσα σεζόν και να καταπέσει η τιμωρία της αφαίρεσης των τριών βαθμών.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button