Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Οριστικό λουκέτο στις 10 Ιουνίου για το Α.Τ. Φιλιατρών

 

192


Μέρες μετράει το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών καθώς από τις 10 Ιουνίου θα πάψει να υφίσταται, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην τοπική κοινωνία, που κάνει λόγο για ανεπαρκή πλέον αστυνόμευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Σάββατο 10 Ιουνίου θα κλείσει οριστικά το Α.Τ. Φιλιατρών καθώς από την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ στο Νομό Μεσσηνίας. Να σημειωθεί πως μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα μπει λουκέτο στο Α.Τ. Κοπανακίου.

Μάλιστα, έχουν ήδη δρομολογηθεί και οι τελευταίες λεπτομερείς όσον αφορά τη μεταφορική που θα αναλάβει την μετακόμιση.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών συγχωνεύεται με εκείνο της Τριφυλίας και η δύναμή του μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, με έδρα την Κυπαρισσία, και το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων.

Να σημειωθεί πως ταυτόχρονα θα κλείσουν και το Τ.Τ. Κυπαρισσίας και το Α.Τ. Κοπανακίου, όσον αφορά την περιοχή της Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button