ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ουρές για εργόσημα από τις 4 το πρωί στα ΕΛΤΑ Κυπαρισσίας

 

 

Από τις 4 τα ξημερώματα στήνονται στην ουρά έξω από το Ταχυδρομείο Κυπαρισσίας οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να πάρουν σειρά και να κόψουν εργόσημα τις τελευταίες ημέρες.

Οσοι το άφησαν για τις τελευταίες ημέρες αναγκάζονται να υποστούν μια πρωτοφανή ταλαιπωρία, καθώς ο κόσμος είναι πολύς και το προσωπικό παρά τις προσπάθειες αδυνατεί να τους εξυπηρετήσει όλους.

Χθες που η μέρα ήταν βροχερή και δεν πήγαν για ελιές, ο κόσμος είχε αρχίσει να φτάνει στο ταχυδρομείο πριν τις 5 το πρωί. Οπως μας είπαν, εκεί δημιουργήθηκε από τους ίδιους ένας κατάλογος, με το όνομα του καθενός, ανάλογα με τη σειρά που έφτανε στο ταχυδρομείο. Οταν άνοιξε το κατάστημα ο κατάλογος δόθηκε στους υπαλλήλους προκειμένου να εκδοθούν αριθμοί προτεραιότητας, τους οποίους χρησιμοποιούσαν στη συνέχεια για να εξυπηρετηθούν όταν ερχόταν η σειρά τους. Φυσικά σε μια μέρα δεν είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν όλοι, με αποτέλεσμα αρκετοί να παίρνουν σειρά και για την επόμενη ημέρα.

Παρόμοια είναι η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες και στα υπόλοιπα υποκαταστήματα των ταχυδρομείων σε όλη την περιοχή. Χθες μεγάλες ήταν οι ουρές και στις τράπεζες, όπου ο κόσμος έτρεχε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του που λήγουν την τελευταία ημέρα του χρόνου, για να μην υπάρξουν προσαυξήσεις και πρόστιμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button