Ελλάδα

Ουρές στα λιμάνια – Η πρώτη μεγάλη έξοδος των αδειούχων – Στο 90% η πληρότητα για τα νησιά

Με όλα τα Μέσα εγκαταλείπουν τα μεγάλα αστικά κέντρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι πρώτοι αδειούχοι.

Ήδη από το πρωί της Παρασκευής σχηματίζονταν ουρές στα λιμάνια με την πληρότητα να αγγίζει το 90%, ειδικά για προορισμούς όπως οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη. Ουρές παρατηρούνται και σήμερα Σάββατο.

Οι ξενοδόχοι στα περισσότερα νησιά της χώρας μας ασφαλώς και… τρίβουν τα χέρια τους, καθώς αναμένουν τους παραθεριστές, οι οποίοι επιλέγουν και κοντινούς προορισμούς, όπως ο Πόρος, η Ύδρα, η Αίγινα και οι Σπέτσες.

Την Παρασκευή αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 28 πλοία, με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Αντίστοιχη κινητικότητα υπήρχε και το Σάββατο, τόσο στον Πειραιά, όσο και στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρήθηκε και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς δεν είναι λίγοι οι ταξιδιώτες που έχουν επιλέξει να μετακινηθούν με αεροπλάνο στον προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button