ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ούτε το νερό… νεράκι δεν μπορούν να πουν στους Γαργαλιάνους!

lipsidria1501838582


Το θέμα της υδροδότησης αποδεικνύεται το μέγα πρόβλημα του φετινού καλοκαιριού στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων!

Αν και είναι γνωστό ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις νερού στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων, έχοντας προκαλέσει τεράστια προβλήματα στους μόνιμους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες που έχουν φτάσει ενόψει Δεκαπενταύγουστου, σήμερα το μεσημέρι η ΔΕΥΑΤ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η Δ.Ε. Γαργαλιάνων θα μείνει χωρίς νερό από το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Αυγούστου μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου λόγω βλάβης σε αντλία στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Από το μεσημέρι το gargalianoionline έχει δεχθεί τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων, για την μη επαρκή υδροδότηση της περιοχής, ζητώντας να παρέμβουν άμεσα οι αρμόδιοι του Δήμου Τριφυλίας για να λυθεί το πρόβλημα, το οποίο δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών. Η κατάσταση είναι απελπιστική για τους κατοίκους, οι οποίοι εκτός του ότι μένουν καθημερινά για πολλές ώρες χωρίς νερό, το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση, γύρω από το χρόνο και την διάρκεια της διακοπής! Έτσι ξαφνικά χωρίς να γνωρίζουν τίποτα γίνεται διακοπή και δεν έχουν προνοήσει για εξοικονόμηση νερού, ούτε καν για τις άμεσες ανάγκες τους!

Τα παράπονα έντονα και σε καθημερινό επίπεδο, με τον Δήμο να καλείται πλέον να λάβει άμεσα δραστικά μέτρα. Μάλιστα, οι υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη!

Προβλήματα υδροδότησης, σε συνδυασμό με καύσωνα δεν είναι απλά πρόβλημα, αλλά εφιάλτης για τους πολίτες!

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Και μετά σας φταίει ο Τσίπρας…
    40 χρόνια βγάζετε δημοτικούς άρχοντες, περιορισμένων… ικανοτήτων (???), οι οποίοι σας παρέχουν υπηρεσίες ύδρευσης Τζιμπουτί.
    40 χρόνια ενώ έχετε το ίδιο πρόβλημα, τους καμαρώνετε τους χειροκροτείτε και τους ξαναψηφίζετε…
    Συνεχίστε έτσι, αυτοί σας αξίζουν!

  2. ΄Τώρα καταλάβατε οι Γαργαλιανιώτες τι σημαίνει τοπικό διαμέρισμα, όταν εδώ και μια δεκαετία το Μουζάκι είναι με εμφιαλωμένα γιατί το νερό είναι στα όρια του ακαταλλήλου προς πόση ο Δήμος Γαργαλιάνων κώφευε ! Τώρα λούζετε αυτά που κορόιδευε!! Περαστικά !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button