Δήμος ΚαλαμάταςΕκπαίδευση

Ο Γ. Μπαμπινιώτης στην Καλαμάτα

b0b89262f1b4c8cc11299db400e77839_XL


Ο ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Μπαμπινιώτης θα βρίσκεται την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα…

Ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και πρώην υπουργός Παιδείας, πρόκειται να δώσει διάλεξη με θέμα «Η κατάκτηση της μητρικής γλώσσας, με αναφορά στο πρόσφατο έργο μου “Σύγχρονη Σχολική Γραμματική για όλους”».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο φετινό πρόγραμμα του Εργαστηρίου Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του Τμήματος Φιλολογίας Καλαμάτας, που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του αν. καθηγητή Ανδρέα Μαρκαντωνάτου και της επ. καθηγήτριας Ελένης Βολονάκη. Γενικός τίτλος αυτού του κύκλου: «Διαδρομές στην Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία».

Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα.

Συνδιοργανωτές: Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας και Ρητορικός Όμιλος Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button