ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ο Θανάσης Πετρόπουλος μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-2


Ο Θανάσης Πετρόπουλος είναι o μοναδικός υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Ο νυν πρόεδρος, Αιμιλιανός Σεκλός, έπειτα από τέσσερις συνεχείς θητείες στην προεδρία του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της περιοχής, λόγω του σχετικού κωλύματος ως προς τις συνεχείς θητείες, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο, για το οποίο είναι υποψήφιος.
Οι δικηγόροι του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας συναποφάσισαν, σε πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας για το Σύλλογο και το θεσμό, την υποψηφιότητα του Θανάση Πετρόπουλου για το αξίωμα του προέδρου, τιμώντας τον με την εμπιστοσύνη τους και αναγνωρίζοντας τη συμβολή του, μαζί βεβαίως με τον κ. Σεκλό και όλους τους συναδέλφους τους, ώστε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας να είναι ένας σύλλογος με κύρος, δημοκρατικός, συμμετοχικός και ν’ αποτελεί υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας!
Ο κ. Πετρόπουλος κατά τη διαρρεύσασα τριετία συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και, μάλιστα, στις προηγούμενες εκλογές, το 2014, είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.
Εκτός από τον Αιμιλιανό Σεκλό, για τις υπόλοιπες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ισάριθμες είναι και οι υποψηφιότητες των Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, Τάνιας Λέφα και Αντώνη Μαρίνη, γεγονός το οποίο, επίσης, αναδεικνύει την ομοψυχία και ενότητα των δικηγόρων του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.

Του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button