ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ο παιδίατρος Α. Τζωρτζίνης για την κατάσταση με τα σκουπίδια: “Πολιτισμός δεν είναι μόνο οι γιορτές και τα πανηγύρια”

 

7


Ο παιδίατρος από τους Γαργαλιάνους Αλέξανδρος Τζωρτζίνης καλεί τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας να αναλάβει τις ευθύνες του για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει καθημερινά η Δ.Ε. Γαργαλιάνων με τα σκουπίδια να κάνουν «πάρτι».

Η επιστολή του κ. Τζωρτζίνη αναφέρει τα εξής:

Αντιδήμαρχε καθαριότητας, πολιτισμός δεν είναι μόνο οι γιορτές και τα πανηγύρια. Είναι η καθαριότητα σε κάθε Δ.Δ, του Δήμου Τριφυλίας. Να μην βλέπει ο επισκέπτης που έρχεται στον τόπο μας, και εμείς , εικόνες τριτοκοσμικές με κάδους γεμάτους σκουπίδια  να αναδύουν «γαλλικά» αρώματα, και σκύλους να σκίζουν τις σακούλες για να φάνε αποφάγια. Να μην βλέπει ούτε σακούλες κρεμασμένες στα δέντρα, όπως έγραψε ένας αναγνώστης. Αναφέρομε στον Μάραθο, όπου πριν λίγες ημέρες τοποθετήσατε καινούργιους κάδους σκουπιδιών.

 

Σε ανακοίνωση που δώσατε στον ηλεκτρονικό τύπο, μας κάνατε και υποδείξεις πως θα τοποθετούμε εμείς οι «ιθαγενείς» τα σκουπίδια στους κάδους, και κάθε  ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ θα πέρναγε το απορριμματοφόρο. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΉΣΑΤΕ αντιδήμαρχε!! μην απαντήσετε ,ξέρω, περνάει ένα μικρό και μαζεύει λίγους κάδους για να έχετε άλλοθι.

Στην γειτονιά σας έχετε γεμάτους κάδους να βρωμάνε??

Σταθείτε στο ύψος του αξιώματος σας και καθαρίστε τον τόπο μας αντιδήμαρχε!!

Τζωρτζίνης Αλέξανδρος

Παιδίατρος

 

Να θυμίσουμε πως κ. Τζωρτζίνης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Παναγιώτη Κατσίβελα «Τριφυλία Ξεκινάμε», είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος όμως λόγω κωλύματος τη θέση του στο Δ.Σ. πήρε ο κ. Ανδρέας Μπουγάς.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.

  2. Σε επιστολές σε ΜΜΕ καλόν είναι να εκφραζόμεθα με ευγένεια. Το κύριε πριν από τον τίτλο επιβάλλεται.
    Επίσης, καλόν είναι να προσέχουμε και την ορθογραφία μας, να μην πληγώνουμε την Ελληνική γλώσσα και την γραμματική της. Είμαι βέβαιος ότι όλοι έχουν δυνατότητα να κοιτάξουν ένα λεξικό ή ένα βιβλίο γραμματικής.

    1. Ο γιατρός μας όχι μόνο ξέρει καλά την γραμματική αλλά κυρίως ξέρει να γράφει αλήθειες!
      Αυτό έχει την μεγαλύτερη σημαςία!
      Μπράβο του! Εγώ με όλο το σεβασμό θα σημειώσω μια παράλειψη… το ονοματεπώνυμο του αντιδημάρχου;
      Όλοι έχουν όνομα όχι μόνο τίτλο…
      Η γνώση της γραμματικής σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει και γνώση της αλήθειας…
      Η πατρίδα μας είναιι κατεστραμμένη από τους “ναι σε όλα” πολιτικάντηδες με πτυχία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button