Αθλητικά

Ο Πογκμπά θέλει επιστροφή στη Γιουβέντους και στο Τορίνο… ψάχνονται

Ήδη τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Ντιέγκο Γοδίν για τη Γιουβέντους. Ωστόσο, σύμφωνα με την Tuttosport, που έχει εξαιρετικό ρεπορτάζ από την ομάδα της πόλης στην οποία εδρεύει, το Τορίνο, το «μπαμ» που ψάχνουν στον Πιεμόντε δεν είναι ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η επιστροφή του Πολ Πογκμπά.

Την ιστορία για τον αρχηγό της εθνικής Ουρουγουάης την άρχισε η La Stampa, η οποία αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο 32χρονος άσος έχει συμφωνήσει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι», με ετήσιες απολαβές 4 εκατ. ευρώ. Οι διοικούντες την Ατλέτικο πρότειναν τους ίδιους όρους στον παίκτη, όμως εκείνος λέγεται ότι προτίμησε την ιταλική ομάδα.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα προστίθεται ότι για να φορέσει τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας» ο Γοδίν, θα χρειαστεί να… σπάσει η ρήτρα του, που ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ. Χρήματα που πράγματι θα τα καταβάλει.

Πάντως, σύμφωνα με τη μαδριλένικη AS, που γνωρίζει καλύτερα τα του ρεπορτάζ των «ροχιμπλάνκος», ο Ουρουγουανός στόπερ θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, ακολουθώντας τη συμβουλή του ατζέντη του.

Αντίθετα, το θέμα Πογκμπά δεν δείχνει τόσο προχωρημένο, αλλά η Tuttosport κάνει λόγο για ένα… παιχνίδι που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές και στο οποίο «εμπλέκεται» ο καλός φίλος του Γάλλου χαφ και ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Μπλεζ Ματουϊντί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κούπα στο παγκόσμιο Κύπελλο 2018, ο άσος των «μπιανκονέρι» φέρεται να έριξε γέφυρες στον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου εκείνος να επιστρέψει στο Τορίνο και η απάντηση που πήρε όχι μόνο αρνητική δεν ήταν.

Ο Πογκμπά φέρεται να είπε μέσω μηνυμάτων στον Ματουϊντί ότι αγαπάει τη Γιουβέντους και ότι πάντα του λείπει, καθώς ήταν κάτοικος Πιεμόντε από το 2012 έως και τον Αύγουστο του 2018, όταν και είχε μετακομίσει στην Αγγλία με ποσό ρεκόρ για την εποχή, που έφτανε τα 105 εκατ. ευρώ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει πάντα στα βασικά του πλάνα τον Πογκμπά και σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο, η Γιούβε θα καθίσει σύντομα στο τραπέζι με τον Μίνο Ραϊόλα, τον ατζέντη του παίκτη, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Ήδη οι «μπιανκονέρι» έχουν κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση του τρέχοντος καλοκαιριού και εάν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ευσταθούν, η… όρεξη τους έχει ανοίξει για τα καλά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button