Τοπικά Νέα

Ο προϊστάμενος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας “καρφώνει” την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

Μια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας φαίνεται πως θα ανάψει πολλές φωτιές όσον αφορά στη μελλοντική συνεργασία μεταξύ της ΔΕΥΑΤ και της Τεχνική Υπηρεσίας του Δήμου, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος της ΔΕΥΑΤ, Φώτης Γκούτης, φαίνεται πως «αντιμετωπίζει» δυσκολίες στην συνεργασία του με την Τεχνική Υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, στις 31 Μαϊου 2018, ένα από τα θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν το εξής: «Επί εγκρίσεως εισήγησης περί εκτάκτων βλαβών µε αρ. πρωτ. 1328/29.5.2018 που κατέθεσε ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος της ∆.Ε.Υ.Α.Τ. Γκούτης Φώτιος».

Ο Πρόεδρος κ. Γυφτάκης στην εισήγησή του ανέφερε τα εξής, «ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. Γκούτης Φώτης με το υπ΄αριθ. 1328/29.5.2018 έγγραφό του, μας επισημαίνει ότι ο ανάδοχος των ΒΙΟ.ΚΑ. Κυπαρισσίας και Φιλιατρών έχει γνωστοποιήσει ότι έχουν εμφανιστεί βλάβες οι οποίες χρήζουν άμεσης αποκατάστασης διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη σωστή λειτουργία των ΒΙΟ.ΚΑ. και ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού επίσης ο προϊστάμενος αναφέρει στο ίδιο έγγραφό του ότι ο ίδιος έχει προχωρήσει σε ενέργειες προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας που αφορά πολλές βλάβες οι οποίες παρουσιάζονται εκτάκτως και οι οποίες θα πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα όμως όπως ο ίδιος αναφέρει στο ίδιο έγγραφο, παρόλες τις οχλήσεις στην τεχνική υπηρεσία δεν λαμβάνει καμία απάντηση. Ο προϊστάμενος επίσης αναφέρει ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες από το Δ.Σ. άμεσα διότι θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη περίοδο ενόψει καλοκαιριού. Παρακαλώ όπως αποφασίσουμε για το θέμα αυτό».

Το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψιν του την εισήγηση του προέδρου και το έγγραφο του Προϊστάμενου του Τεχνικού Τμήματος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. Γκούτη Φώτη, αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Την υπόμνηση του αιτήματος για τις βλάβες του ΒΙΟ.ΚΑ. Κυπαρισσίας και Φιλιατρών στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας με χρονικό περιθώριο 5 ημερών για την ανταπόκρισή τους και αν δεν ανταποκριθούν να θεωρηθεί αρνητική απάντηση και να προχωρήσουμε σε ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη μετά από σχετικό ερώτημα στο ελεγκτικό συνέδριο.
  2. Τις ενέργειες του προέδρου ώστε να αντιμετωπιστεί η δυσκολία μεταξύ των δύο υπηρεσιών (Δ.Ε.Υ.Α.Τ. και Τεχνική Υπηρεσίας) που αφορά τις έκτακτες βλάβες και την αντιμετώπιση τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button