Τοπικά Νέα

Ο Σταύρος Αργειτάκος νέος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

Με ευχαριστίες προς τον παραιτηθέντα δήμαρχο Ευρώτα και πρώην πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ. Γ. Γρυπιώτη, αλλά και με ευχές προς τον νέο δήμαρχο Ευρώτα κ. Βέρδο, ξεκίνησε η συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, με ελάχιστη καθυστέρηση, αυτή τη φορά, και με απαρτία.

Ο κ. Δημήτρης Καφαντάρης, δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, πρότεινε τον κ. Σταύρο Αργειτάκο, όπως και κατά το τέλος της προηγούμενης συνεδρίασης, για τη θέση του προέδρου. Ο κ. Αργειτάκος, λαμβάνοντας τον λόγο, είπε: «Αποδέχομαι την πρόταση για να μπορέσουμε να ομονοήσουμε από εδώ και πέρα. Αν με τιμήσετε, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια».

Καθώς ουδείς άλλος δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος για την προεδρία του Φορέα, ετοιμάστηκε το ψηφοδέλτιο και τοποθετήθηκε η κάλπη. Τα μέλη του Φορέα προσήλθαν στην κάλπη.

Ο κ. Αργειτάκος κατά την πρώτη αυτή ψηφοφορία έλαβε 23 ψήφους, και 10 λευκά. Προκειμένου να γίνει, όμως, πρόεδρος, θα έπρεπε να έχει λάβει 27 ψήφους, επομένως η ψηφοφορία επαναλείφθηκε.

Κατά τη δεύτερη ψηφοφορία, 22 σταυρούς έλαβε ο κ. Σταύρος Αργειτάκος και δέκα λευκά, ενώ είχε αποχωρήσει ένας.

Κατά την πρώτη του τοποθέτηση, ο νέος πρόεδρος δήλωσε ότι θα βρίσκεται στη διάθεση όλων, και ότι κυρίως ενδιαφέρεται να μην υπάρχουν οι εντάσεις που έχουν σημαδέψει τον Φορέα, παρά τις διαφωνίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button