Τοπικά Νέα

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας για το χρηματισμό υπαλλήλων

Την παραδειγματική τιμωρία στον ανώτερο βαθμό, των δημοσίων υπαλλήλων που αποδεικνύεται ότι χρηματίζονται, ζητά με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με υπάλληλο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Ο Σύλλογος καταδικάζει το ενδεχόμενο κρούσμα διαφθοράς και επισημαίνει:
«Ο Σύλλογος, είναι δίπλα και στηρίζει τους εργαζόμενους μέλη του που έχουν υποπέσει σε σφάλματα έως και τον βαθμό της αμέλειας.
Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον αποδειχθεί ότι έχουν υποπέσει σε αδικήματα διαφθοράς, όπως ο χρηματισμός και η απαίτηση χρηματικού ποσού (χρηματισμού) από τους ίδιους τους υπαλλήλους προς τους πολίτες, ζητάμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά στον ανώτερο βαθμό που προβλέπεται.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι δημόσιοι λειτουργοί, προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους και οι οικονομικές τους απολαβές είναι ο μισθός τους, τα ελάχιστα επιδόματα όπου υπάρχουν και οι πενιχρές υπερωρίες όπου αυτές δίνονται.
Οι επίορκοι και διεφθαρμένοι υπάλληλοι είναι ελάχιστοι. Οι υπάλληλοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επιτελούν σωστά το έργο τους και προσφέρουν αφειδώς τις υπηρεσίες τους στον Έλληνα πολίτη.
Οι Έλληνες πολίτες που πέφτουν θύματα διαφθοράς, είτε οικονομικής, είτε άλλης, θα πρέπει να καταγγέλλουν με αποδείξεις αυτά τα συμβάντα και η πολιτεία θα πρέπει να πατάσσει και να τιμωρεί παραδειγματικά τέτοιες συμπεριφορές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button