Κόσμος

Πάρτι για τον ένα χρόνο στην Προεδρία κάνει ο Τραμπ με είσοδο… από 100.000 δολάρια!

Την πρώτη επέτειο της ορκωμοσίας του ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα γιορτάσει ο Ντόναλντ Τραμπ με μια γιορτή στο θέρετρό του Mar-a-lago στη Φλόριντα, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 100.000 δολάρια το ζευγάρι.

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με την πρόσκληση, είναι για το δείπνο και μια φωτογραφία με τον Πρόεδρο, αναφέρει το Bloomberg. Αν όμως, μπορείτε να δώσετε 250.000 δολάρια, τότε θα μπορείτε να λάβετε μέρος και σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

Ο Τραμπ, είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους τον Νοέμβριο πως είχε σκεφτεί να γιορτάσει εκείνο το μήνα, ένα χρόνο μετά τη νίκη του επί της Χίλαρι Κλίντον, αλλά περιόδευε στην Ασία εκείνη την εποχή.

Η εκδήλωση, που φιλοξενείται από την Ρόνα Ρόμνεϊ ΜακΝτάνιελ, την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικανών και τον βασιλιά των καζίνο, Στιβ Γουάιν, θα ωφελήσει την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και της Εθνικής Επιτροπής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button