Αθλητικά

Παλικαρίσια νίκη του Άγρα κόντρα στον πρωτοπόρο Πάμισο [εικόνες]

Ο Τέλος Άγρας έβγαλε πάθος και διάθεση κόντρα στον Πάμισο και πήρε μια  παλικαρίσια νίκη.

Με πρωταγωνιστή τον Τζανετέα που σημείωσε δύο γκολ και ένα του Μπαρσελό η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα πανηγύρισε μία πολύτιμη νίκη, που ενδέχεται να φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια και την προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα για ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα της Α τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα Παμίσου μπήκε «ορεξάτη» στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στο 9’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανετέας πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Τέλου Άγρα. Στο 15’ η ομάδα του Παμίσου είχε δοκάρι με τον Λαθύρη, ενώ στο 22’ οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι (μετά από χέρι του Πότση) και ο Μπαστακός έφερε το παιχνίδι στα ίσια, μετά την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι. Στο 35’ η ομάδα του Άγρα μπήκε μπροστά στο σκορ για ακόμη μια φορά με τον Μπαρσελό ο οποίος έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παμίσου στο 79′ με κεφαλιά του Λαθύρη, από το ύψος της μικρής περιοχής, έφερε πάλι το παιχνίδι στα ίσια, ωστόσο η ομάδα του Τέλου Άγρα δεν είχε πει την τελευταία «κουβέντα».

Στο 85’ μετά την καλή εκτέλεση κόρνερ του Ερέκι, η μπάλα πήγε στο κεφάλι του Λ. Ανδρώνη (Ν.) και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως για ακόμη μια φορά ο Τζανετέας βρισκόταν στη  σωστή θέση και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, δίνοντας μια σπουδαία νίκη στους Γαργαλιανιώτες.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Γαργαλιάνων

Διαιτητής: Μπλάνας, Βοηθοί: Χρ. Γεωργαντάς, Ηλ. Τσουλάκος

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Α. Μαυρέας): Ντουγέρογλου, Ανδρώνης Λ. (Χ.), Πότσης, Ανδρώνης Λ. (Ν.), Ερέκι, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Μπαρτσελό, Παπαθεοδώρου, Διακουμής, Γεωργιόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ (Α. Μαντζούνης): Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βελλής, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Μωράκης, Σταμετελόπουλος, Καραγιάννης, Λαθύρης, Ηλιόπουλος, Μπίσα.

Αλλαγές

Άγρας: Μπαρσελό (64′ Μπούμπα), Παπαθεοδώρου (72′ Αλεξανδρόπουλος), Διακουμής (90′ Αναστασόπουλος), Γεωργιόπουλος (92′ Καμινάρης)

Πάμισος: Φιλόπουλος (46′ Μπερερής), Βέλλης (62′ λ. τρ. Καραπετιάν)

Αποβολές

Αποβλήθηκε στο 88′ με απευθείας κόκκινη ο Ηλιόπουλος του Παμίσου γιατί απώθησε βίαια τον Γεωργόπουλο και στο 92′ o Λ.Χ. Ανδρώνης για τον ίδιο λόγο πάνω στον Μπίσα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button