Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Καλογερόπουλος απο το Δ.Σ. Τριφυλίας

 

_DSC7290


Μια ακόμη παραίτηση συμβούλου της Ρ.Α.ΚΙ στο Δ.Σ. Τριφυλίας

Την παραίτησή του έκανε γνωστή κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δ.Σ. Τριφυλίας ο δημοτικός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης από τα Φιλιατρά και γραμματέας του Δ.Σ. Μπάμπης Καλογερόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε οι λόγοι της παραίτησης του κ. Καλογερόπουλου είναι καθαρά προσωπικοί τονίζοντας πως η παράταξη έχει άλλα ικανά στελέχη, που μπορούν να συνεχίσουν το έργο της Ρ.Α.ΚΙ.

Να θυμίσουμε πως ο Μπάμπης Καλογερόπουλος είχε πάρει τη θέση του εκλεγμένου δημοτικού σύμβουλου Δημήτρη Τάμπαση από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών. Επίσης, από τη θέση του επικεφαλής είχε παραιτηθεί ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, με τον Επαμεινώνδα Βουδούρη να παίρνει τη θέση του, ο οποίος παραιτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο δίνοντας την θέση του στην επόμενη επιλαχούσα Ιωάννα Μαραβελή.

Εντός των ημερών, αναμένεται να υποβάλλει επισήμως και εγγράφως την παραίτησή του ο κ. Καλογερόπουλος ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αντικατάστασής του. Επόμενη επιλαχούσα στο συνδυασμό από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών, όπου  είχε εκλεγεί ο Μπάμπης Καλογερόπουλος είναι η Αλεξάνδρα Τσούλου και αμέσως επόμενος ο Παντελής Μπαζάνος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button