ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παραλία Άη Λαγούδη: Προβλήματα υδροδότησης και παραλία ατύχημα πατέρα δυο παιδιών

Screenshot_4-5


ΑΝ να μην έφταναν τα προβλήματα υδροδότησης τώρα έχουμε ελλείψεις στην ασφάλεια υποδομών προφανώς λόγω της αδιαφορίας που επικρατεί από τους ιθύνοντες. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι διακοπές υδροδότησης ήταν σημαντικές στο κέντρο της Κυπαρισσίας με αποτέλεσμα καταστήματα εστίασης να μην έχουν νερό ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ήταν εφικτή η λειτουργία τουαλέτας.

Μάλιστα όπως ανέφερε επαγγελματίας το βράδυ της συναυλίας της κας Κετιμέ στη κεντρική πλατεία όχι μόνο δεν λειτουργούσε το συντριβάνι, όχι μόνο δεν υπήρχαν καρέκλες για το κόσμο, αλλά την ίδια ώρα η πλατεία δεν είχε νερό παρά το κόσμο που συγκεντρώθηκε ή ήταν ελάχιστο με αποτέλεσμα να ήταν αδύνατη η εξυπηρέτηση. Για τους αιρετούς που τελικά τραπεζώθηκαν σε παρακείμενη ταβέρνα προφανώς για να απολαύσουν την ωραία κατά τα άλλα συναυλία που πληρώθηκε με χρήματα των δημοτών άργησαν να διαπιστώσουν το πρόβλημα….

Το βράδυ της Τρίτης πάντως στον Αη Λαγούδη στην τελετή λήξη του φεστιβάλ από τον ΜΕΣΚ, κάποια στιγμή ένας υπόγειος πίδακας νερού μέσα στα χορτάρια έγινε η αιτία να παραπατήσει ένας επισκέπτης με 2 παιδιά ο οποίος μπρούμητα έπεσε στο έδαφος την ώρα διεξαγωγής τους ρεπορτάζ από τα τηλεοπτικά κανάλια. Με την βοήθεια τεχνικού ο άνθρωπος σηκώθηκε και αργότερα γέμισε η περιοχή από νερό προφανώς γιατί δεν είχε ασφάλεια. Αργότερα το έκλεισαν μόλις ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι. Αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν παγίδες στην παραλία εκτός από τις ελλείψεις δείχνει την προχειρότητα που κυριαρχεί.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button