ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παραλίγο πνιγμός στην παραλία Κυπαρισσίας

20394647_1922243101357177_568656839_o


Σωτήρια, όπως αποδείχθηκε, ήταν η επέμβαση του ναυαγοσώστη χθες το μεσημέρι στην παραλία Κυπαρισσίας, όπου ηλικιωμένος υπέστη κρίσεις επιληψίας μέσα στη θάλασσα.
Το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1.30 το μεσημέρι. Ο ναυαγοσώστης, Δημήτρης Παπαευθυμίου, επιτηρούσε την παραλία από τον πύργο του και είδε έναν άνθρωπο να πλέει. Παράλληλα, μία γυναίκα στην παραλία που είχε αντιληφθεί το συμβάν σήκωσε το χέρι για βοήθεια. Αμέσως ο ναυαγοσώστης έτρεξε προς το σημείο της θάλασσας που ήταν ο άνθρωπος και κατευθείαν, αλλά με προσοχή, κατάφερε να τον βγάλει στη στεριά, δίδοντάς του τις πρώτες βοήθειες. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.
Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη κρίσεις επιληψίας στο νερό, αλλά ευτυχώς που στην παραλία υπήρχε ναυαγοσώστης και επενέβη άμεσα.

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button