ΕκπαίδευσηΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παρουσία του Μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας ο αγιασμός στο Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας [εικόνες]

 

1


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο στο Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν την τελετή ελπίζοντας η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά να είναι ελπιδοφόρα και δημιουργική. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε η χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη αλλά και να έχουν σωματική και πνευματική υγεία ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του, τόσο στους επιτυχόντες μαθητές όσο και τους καθηγητές της σχολικής μονάδας για τις συνεχιζόμενες πρωτιές στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο διευθυντής του σχολείου Βαγγέλης Αντωνόπουλος ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, ενώ ευχές έδωσε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν από τη Διεύθυνση του Σχολείου προς τον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας κ. Γιώργο Τσακανίκα και τον κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο για τις εργασίες κατασκευής ενός υπόστεγου για την ασφάλεια των μαθητών.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσίγγανος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τσακανίκας, ο Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας κ. Τσαλαμανδρής, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κυπαρισσίας κα. Σ. Αλεξοπούλου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς γονείς και αποφοιτήσαντες μαθητές.

2

 

3

 

4

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button