Τοπικά Νέα

Πελοποννήσος: Εξαντλήθηκαν τα κονδύλια του “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ”

Εξαντλήθηκαν σε άλλες δύο Περιφέρειες (Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο) τα κονδύλια του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» καθώς με τις αιτήσεις που υπεβλήθησαν από τη Δευτέρα δεσμεύτηκε το σύνολο των διαθέσιμων πόρων (μετά και την απόφαση για διπλασιασμό του αρχικού προϋπολογισμού).

Έτσι, η δυνατότητα δημιουργίας νέων αιτήσεων απενεργοποιήθηκε σήμερα, ενώ ήδη τα κονδύλια είχαν εξαντληθεί και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί κανονικά , η υποβολή αιτήσεων στις Περιφέρειες Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα από την προσεχή Δευτέρα 2 Απριλίου θα ανοίξει το πρόγραμμα στην Αττική και το Νότιο Αιγαίο.

Συνολικά στις έξι Περιφέρειες για τις οποίες άνοιξε αυτήν την εβδομάδα το πρόγραμμα (Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας) 7.994 νοικοκυριά οριστικοποίησαν την αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα ενώ άλλα 3.831 έχουν εγγραφεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button