Αθλητικά

Πιεμπονγκσάντ: Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό σε πολύ υψηλό επίπεδο

Αποφασισμένος να οδηγήσει με σωστό πλάνο και σημαντικές επενδύσεις τον Παναθηναϊκό και πάλι ψηλά εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Μάλιστα, μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα «Έθνος», ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα αρθούν οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στην ΠΑΕ, λόγω μη αδειοδότησης.

«Αν παρουσιάσεις ένα καλό πλάνο, θα δείξουν όλοι κατανόηση σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Όλοι γνωρίζουν πως κινούμαστε σε απόλυτα επαγγελματικά στάνταρ και θα το δείξουμε και με τις πράξεις μας. Όλα τα θέματα μπορούν να επιλυθούν. Αν κινηθούμε σωστά και με ακρίβεια, εκτιμώ πως και οι Αρχές θα μας ακούσουν και θα δουν τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση στην ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό πάνω σε αυτό», σημείωσε ο Πιεμπονγκσάντ.

Όσο για τις συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, είπε: «Πρόκειται για μια σύνθετη συζήτηση, αλλά πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε πια πολύ κοντά. Είμαστε… σχεδόν κοντά… Όλοι εκπλήσσονται, γιατί έδειξα ενδιαφέρον να επενδύσω στην Ελλάδα, ενώ συνήθως οι επενδύσεις μας είναι στη Μεγάλη Βρετανία. Όμως, ως επαγγελματίας, βλέπω ότι ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό έχει μεγάλο όνομα, και αν γίνει η κατάλληλη επένδυση και έρθουν καλοί παίκτες στην ομάδα, μπορούμε να τον επαναφέρουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button