Τοπικά Νέα

Πιο κοντά ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στην κεντρική διαχείριση απορριμμάτων

Με τέσσερα πολύ σημαντικά θέματα, συνεδρίασε, σήμερα στην Τρίπολη, το διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όλα, πέρασαν κατά πλειοψηφία και αφού πραγματοποιήθηκε ονομαστική ψηφοφορία, κατόπιν σχετικού αιτήματος του δημάρχου Κορινθίων, κ. Αλέκου Πνευματικού.

Ο ΦΔΣΑ, όρισε μέλη σε επιτροπή παρακολούθησης του έργου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ αυτού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έργο της κεντρικής διαχείρισης, ενώ ενέκρινε-αποδέχθηκε, δήλωση/δέσμευση εταιρείας για την συμβολαιογραφική σύσταση δωρεάς, υπέρ του ΦΟΔΣΑ για την κατασκευή φωτοβολταικού πάρκου, με δική της δαπάνη, σε ακίνητο που θα υποδειχθεί απ’ τον Φορέα.

Συγχρόνως, αποδέχθηκε τη σύναψη σύμβασης, μεταξύ αυτού, ανώνυμης εταιρείας ειδικού σκοπού και ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας, για την υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης, μέσω ΣΔΙΤ.

Τέλος, ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, συζήτησε και αποδέχθηκε (απείχε εδώ ο δήμος Τρίπολης) το … καυτό ζήτημα των σταθμών μεταφόρτωσης των σκουπιδιών, ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Η συνεδρίαση, είχε ένταση, φραστικές αντεγκλήσεις, πάθος και γνωστοποιήσεις/προειδοποιήσεις για περαιτέρω δικαστικές προσφυγές.

Στη συνεδρίαση, παρευρέθηκε και ο Δημήτρης Καμπόσος (δήμαρχος Άργους), ο οποίος και αποχώρησε γύρω στις 7 το απόγευμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button