Τοπικά Νέα

Πληθώρα θεμάτων στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Με πληθώρα θεμάτων συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 8 το βράδυ, στην Κυπαρισσία.

Το σώμα θα κληθεί να αποδεχθεί χρηματοδοτήσεις, του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Η Τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων». Στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες Δήμων» με τίτλο «Προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των Δήμων της χώρας», «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αυλείων χώρων και λοιπές δράσεις».

Ακόμη θα συζητηθεί η τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2018. Η συγκρότηση των πιο κάτω Επιτροπών για ένα έτος από 10-04-2018 έως 9-4-2019: α. Επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του δήμου. β. Επιτροπή καταλληλότητας. γ. Επιτροπή παραλαβής έργων προϋπολογισμού μέχρι 6.985,80 ευρώ.

Αλλα θέματα: Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού Δ’ Τρίμηνο οικονομικού έτους 2017. Συμπλήρωση της αριθ.291/2017 ΑΔΣ σχετικά με ρύθμιση οφειλών της ΔΕΥΑΤ.

Αντικατάσταση μέλους σχολικής επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης. Αντικατάσταση μέλους (πρόεδρος) Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης. Εγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για την διανομή γευμάτων αγάπης σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες για τον εορτασμό του Πάσχα 2018. Εγκριση για προσφυγή στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την ανάθεση της προμήθειας δύο μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων. Εγκριση πρόσληψης εποχικού προσωπικού για την πυρασφάλεια και τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως τρεις μήνες έτους 2018. Εγκριση πληρωμής προστίμου τελών κυκλοφορίας οχήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button