Αθλητικά

Ποιος Σόουζα; «Αυτόν» τον κόουτς φέρνει ο Μαρινάκης – Τρελές φήμες για σούπερ σταρ και… Μήτρογλου!

Ο Όσκαρ Γκαρσία είναι «φευγάτος» στον Ολυμπιακό και τα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων του αυξάνονται καθημερινά. Τελευταία περίπτωση είναι αυτή του Πάολο Σόουζα, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κινεζική Τιανζίν Κουαντζάν και φέρεται να θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με τους Ερυθρόλευκους. Τουλάχιστον άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν ο παλαίμαχος άσος είχε προταθεί στους Πειραιώτες, ωστόσο η περίπτωσή του ποτέ δεν προχώρησε ουσιαστικά. Κι αυτό γιατί ο Πάουλο Σόουζα δεν έβλεπε ποτέ ως ελκυστική προοπτική στην καριέρα του την Ελλάδα και τη Super League, κάτι που δε φαίνεται να έχει αλλάξει ούτε και τώρα, οπότε φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να μπει στη διαδικασία συζητήσεων με τον Ολυμπιακό. Δεν το έκανε, άλλωστε, ο Πορτογάλος ούτε στις προηγούμενες περιπτώσεις που δέχθηκε σχετικές κρούσεις μέσω τρίτων προσώπων για να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάτσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Παράλληλα, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που κάνει σχεδόν ανέφικτο το ενδεχόμενο να καθίσει ο Πάουλο Σόουζα στο ίδιο τραπέζι με τον Ολυμπιακό. Ο 47χρονος τεχνικός έχει πολύ υψηλό κασέ, πάνω από 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο το χρόνο, χρήματα που πολύ δύσκολα θα βρει στο Λιμάνι, ειδικά τη «νέα εποχή» που προβλέπεται σημαντικός περιορισμός του μπάτζετ.

Πάντως, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωση του Πάουλο Σόουζα για τον Ολυμπιακό, δε σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν στο μυαλό τους να ακολουθήσουν ξανά το «πορτογαλικό μοντέλο». Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει οι Πειραιώτες έχουν πάντα ψηλά στη λίστα τους την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τη συγκεκριμένη αγορά και δεν έχουν διαρρεύσει.

Τρελό σενάριο για Μπεν Αρφά

Στο μεταξύ, όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια και τα ονόματα που δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες, δε φαίνεται να υπάρχει κανένα θέμα με την περίπτωση του Μπεν Αρφά, καθώς ο Γάλλους σούπερ σταρ έχει απολαβές απαγορευτικές για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Έχουμε επαναλάβει και στο παρελθόν, ότι ο διεθνής άσος είχε απορρίψει πέρυσι… τρελή πρόταση από τη Φενερμπαχτσέ, ύψους 3 εκατ. ευρώ το χρόνο, καθώς ήταν κατώτερη των αποδοχών του στην Παρί (4 εκατ. ευρώ), οπότε μοιάζει απίθανο να μπει στη διαδικασία να συζητήσει με τον Ολυμπιακό για ένα συμβόλαιο που θα είναι μειωμένο κατά το 50% τουλάχιστον.

Παράλληλα, δεν ισχύουν ούτε οι πληροφορίες που θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει το «προξενιό» στον Κώστα Φορτούνη για τη Μαρσέιγ. Όπως γράψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, η γαλλική ομάδα δεν… βλέπει τον Έλληνα άσο, ο οποίος χθες δεν έπαιξε (όπως αναμενόταν) στο φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Αίγυπτο, που υποτίθεται πως άνθρωποι του συλλόγου της Μασσαλίας θα τον παρακολουθούσαν από κοντά.

Ελάχιστες ελπίδες στο Διαιτητικό

Σχετικά με τα υπόλοιπα εξωαγωνιστικά θέματα που «καίνε» τους Πειραιώτες, η κίνηση για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για την υπόθεση της αφαίρεσης των τριών βαθμών, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν φαίνεται να έχει τύχη. Κι αυτό προκύπτει από το ό,τι έχει συμβεί κατά το παρελθόν, όταν ανάλογες υποθέσεις ποτέ δε δικαίωσαν τους εναγόμενους. Ωστόσο, είναι μία τελευταία προσπάθεια των πρωταθλητών να δικαιωθούν στη συγκεκριμένη υπόθεση, στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button