Αθλητικά

Ποιος Φορτούνης; Αυτόν θέλουν να «τελειώσουν» εδώ και τώρα οι οπαδοί – Δεν το βρίσκετε με τίποτα

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και τον παραγκωνισμό δύο βασικών παικτών, του Οτζίτζα Οφόε και του Σεμπά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, στη «μαύρη λίστα» περιλαμβάνονται κι άλλα κορυφαία ονόματα, ενώ σύντομα αναμένονται αποχωρήσεις που θα συζητηθούν.

Οπως αναφέρει το sportdog Πειραιώτες έχουν βάλει στο «στόχαστρο» και τους Κώστα Φορτούνη, Ούρος Τζούρζεβιτς και Ομάρ Ελαμπντελαουί, οι οποίοι δεν πραγματοποιούν πολύ κακή σεζόν και δεν αποκλείεται να κουνήσουν μαντήλι.

Ποια είναι, όμως, η άποψη των οπαδών; Ποιους θεωρούν ότι πρέπει να δουν την πόρτα της εξόδου;

Τα αποτελέσματα του μεγάλου γκάλοπ (πάνω από 4.000 ψήφοι) του sportdog.gr είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά, από την άποψη ότι σχεδόν οι μισοί φίλοι του Ολυμπιακού συμφωνούν (με το συντριπτικό ποσοστό του 40%) ότι ο επόμενος παίκτης που πρέπει να αποχωρήσει είναι ο Γκιγιόμ Ζιλέ!

Ακολουθούν με πολύ χαμηλότερα ποσοστά, που «παίζουν» κοντά στο 15%, οι Ούρος Τζούρτζεβιτς και Αλμπέρτο Μποτία, ενώ πιο πίσω, κοντά στο 10%, είναι ο Κώστας Φορτούνης και ακολουθούν Κέβιν Μιραλάς και Φελίπε Πάρντο, με πολύ μικρότερα ποσοστά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button