ΕκπαίδευσηΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Πρεμιέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ των Πανελλαδικών εξετάσεων η Πέμπτη με ένα οικολογικό αλλά συνάμα ανθρωποκεντρικό θέμα που δεν φαίνεται να δυσκόλεψε τους υποψήφιους που διαγωνίζονται για μια θέση στα ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Ομαλά κύλησε η διαδικασία των εξετάσεων καθώς οι υποψήφιοι προτίμησαν σε ορισμένες περιπτώσεις να εξαντλήσουν τον χρόνο που είχαν στην διάθεσή τους. Στο εξεταστικό κέντρο της Τριφυλίας στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας οι υποψήφιοι όπως δηλώνουν δεν ζήτησαν διευκρινίσεις καθώς το θέμα τους άγγιξε.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ…
Ο Παναγιώτης Μιχόπουλος εξερχόμενος από το εξεταστικό κέντρο τόνισε ότι ξεκίνησαν κανονικά οι πανελλήνιες, τα θέματα ήταν αρκετά εύκολα αρκεί να είχες κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, αναμένοντας τα αποτελέσματα. Πρόσθεσε ότι το θέμα ήταν βατό χωρίς να δυσκολέψει ιδιαίτερα η διατύπωση η οποία ήταν ξεκάθαρη.
Ο Αντώνης Αντωνόπουλος από την Ηλεία δήλωσε ότι η πρώτη μέρα των εξετάσεων ήταν σχετικά καλή με τα θέματα να αφορούν κυρίως το περιβάλλον με το οικοσύστημα ευχόμενος καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους υποψήφιους για τα μαθήματα που θα ακολουθήσουν…
Ο Νίκος Στριμπάκος από τα Φιλιατρά συμπλήρωσε ότι τα θέματα ήταν αρκετά εύκολα αν κάποιος ήταν διαβασμένος καθώς οι ερωτήσεις πάνω στα κείμενα ήταν βατές ώστε να απαντηθούν κατάλληλα. Επισήμανε ότι τα θέματα συνολικά ήταν εύκολα οπότε με συγκέντρωση και διάβασμα ο καθένας θα μπορούσε να γράψει ένα πολύ καλό βαθμό, οπότε η πορεία θα δείξει στα επόμενα μαθήματα που ακολουθούν όπως τα Μαθηματικά, ελπίζοντας όλοι για το καλύτερο.
Τέλος ο Άρνολντ Χάτα που πέρασε σε σχολή αλλά δίνει για δεύτερη φορά ώστε να βελτιώσει τις επιλογές του, κατέληξε λέγοντας ότι χρειάζεται συστηματικό διάβασμα, επιμονή στο στόχο και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, χωρίς άγχος αλλά κυρίως με καλή αυτοσυγκέντρωση για καλή επιτυχία…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button