Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες της Δημοτικής Οδοποιίας Φιλιατρών

FILIATRA


Οι εργασίες θα γίνουν κανονικά σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό κατά μήκος της βόρειας εισόδου της μέχρι και την κεντρική πλατεία.

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες του έργου  «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ», το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο στα Φιλιατρά. Αυτή τη στιγμή ο εργολάβος εκτελεί εργασίες στο ύψος της ΔΕΗ. Καθημερινά άνθρωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας βρίσκονται από κοντά και παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών, ενώ επεμβαίνουν σε όποια προβλήματα προκύπτουν. Κατά τη διάρκεια των εργασιών σε όποια σημεία έχουν εντοπιστεί κακοτεχνίες παρελθόντων ετών έχουν διορθωθεί, μάλιστα σε ορισμένα σημεία έγιναν αντικαταστάσεις σε αγωγούς ύδρευσης ενώ και οι πλακοστρώσεις των πεζοδρομίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την μελέτη που έχει εκπονήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας, οι εργασίες αφορούν την πλήρη ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων στην οδό Φουρναράκη, από τη διασταύρωση με την Ι.Μεταξά έως την είσοδο στην κεντρική πλατεία της πόλης και τις κάθετες σε αυτή οδούς, συνολικού μήκους 900,00 μ. περίπου.

Να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα γίνονται εργασίες (εργολαβία της Περιφέρειας) προκειμένου να εγκατασταθούν κολώνες φωτισμού στην βόρεια είσοδο των Φιλιατρών, σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο της Ε.Ο. Φιλιατρών  – Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button