Αγροτικά

Πρωτοβουλία Κατρούγκαλου για την ενίσχυση των αγροτικών συνεταιρισμών της νότιας Πελοποννήσου

Ευρεία συνάντηση με αγροσυνεταιριστές από την περιοχή της Νότιας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε στις 20 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα με τον Κ. Κατσούλη, πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας και τον Σταύρο Αδαμόπουλο, πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας Μεσσηνίας.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν οι προοπτικές της συνεταιριστικής οικονομίας στη Μεσσηνία και η αποδοτικότερη προώθηση των αγροτικών προϊόντων στις ξένες αγορές, στο πλαίσιο του νέου παραγωγικού μοντέλου εξωστρέφειας που σχεδιάζει η κυβέρνηση και θα συζητηθεί στο προσεχές περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων των πλευρών και συμφωνήθηκε η ευρεία συνάντηση, που πρότεινε  ο κ. Κατρούγκαλος, να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό με στόχο την επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button